«НІХТО НЕ ЗАЛИШИТЬСЯ БЕЗ СВІТЛА І НІХТО НЕ БУДЕ ОБРАЖЕНИЙ» – ОБІЦЯНКА НАЧАЛЬНИКА ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО РЕМ

Кількість переглядів 827

Підприємці Овідіопольського району звернулись зі скаргами, що при здаванні звітів до Овідіопольського енергозбуту вони зіткнулись з проблемою: всі рахунки, які їм були надані в листопаді 2018 року для передплати на січень 2019 року на розрахункові рахунки АТ «Одесаобленерго» виявились недійсними і всім абонентам запропоновано заново сплатити цю передплату на січень 2019 року, але вже на нову компанію: ТОВ «ООЕК».

Саме цікаве, ця нова компанію є новою формально – засновники та бенефіціари новоствореного товариства з обмеженою відповідальністю «Одеська енергопостачальна компанія» є ті самі, що і на АТ «Одесаобленерго»: троє громадян Латвії та двоє громадян Німеччини:

  1. АЛТБЕРГС АРТУРС, LV 4469655, ЛАТВІЯ, ЛАТВІЯ, М. СІГУЛДА, LV-2150, ВУЛ. ЯНА,6.
  2. ВІГАНТС ВАЛТС, LV 4606227, ЛАТВІЯ, ЛАТВІЯ, М. ЮРМАЛА, LV-1015, ВУЛ.ДАРБА,4.
  3. ДАМБІНС ВІЛІС, LV 4104664, ЛАТВІЯ, ЛАТВІЯ, М. РИГА, LV-1010, ВУЛ.ДЗІРНАВУ,48, КВ.16.
  4. СІЗЕРМАН ОЛЕГ, СЗHZ81M55, НІМЕЧЧИНА, НІМЕЧЧИНА, М. БЕРЛІН, 10709, ВУЛ. ЙОХАНН-ГЕОРГ,21.
  5. ЯРОСЛАВСЬКА МАРИНА, СЗJPN54ZK НІМЕЧЧИНА, НІМЕЧЧИНА, М. БЕРЛІН, Р-Н ДАЛЕМ, 14195, ВУЛ. ФІНКЕН,13.

І ось, у зв’язку з цією реформою всі абоненти зіткнулися з проблемою відключення електроенергії, навіть при наявності передплати на січень 2019 року.

Для роз’яснення ситуації ми сходили в Овідіопольский енергозбут. Але виконуюча обов’язки заступника начальника Овідіопольського РЕМ Серпунько Людмила Петрівна не була готова надавати таки пояснення та пообіцяла надати номер телефону де ми таки пояснення зможемо отримати.

Але замість телефону, в енергозбут завітав начальник Овідіопольського РЕМ Бесараб Олександр Миколайович, який пояснив, що відбувається реформування ринку електроенергії і з 01.01.2019 року постачальник електроенергії, як товару та той хто буде транспортувати цю електроенергію до споживачів будуть розділені. І ще, він не бачить проблему в тому, що всі абоненти сплатять передплату вдруге іншої юридичної особи.

Ми оператор системи розподілу, а хто буде постачальник ми знаємо, але ми не можемо в їх інтересах діяти… тому постачальник сам діє в своїх інтересах… ось вони і набирають гроші з метою закупівлі електроенергії на наступний місяць“ – так пояснив ситуацію Олександр Миколайович.

Що це за реформа, коли формально роблять власників мереж і постачальників електроенергії різними, але засновники у власника мереж і постачальника електроенергії є одними і тими ж особами? Знову замилювання очей?

Проте головне, що пообіцяв начальник Овідіопольського РЕМ – що ніхто не буде відключати тих абонентів, які не зможуть зробити передплату на нового постачальника електроенергії і всі питання упродовж січня 2019 року будуть вирішенні. Як саме це буде вирішуватись, поки він пояснити не зміг, але чітко сказав:

Це питання однозначно буде вирішено і ніхто не залишиться без світла і ніхто не буде ображений“.

Сподіваємось, що в результаті реформи всім стане краще…

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “«НІХТО НЕ ЗАЛИШИТЬСЯ БЕЗ СВІТЛА І НІХТО НЕ БУДЕ ОБРАЖЕНИЙ» – ОБІЦЯНКА НАЧАЛЬНИКА ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО РЕМ

  1. Слова,слова.под угрозой отключения заставляют проплачивать.

  2. В этой Системы выживет не слабак не сильный а хитрожопий.

    1. Хитрожопі вже давно в Латвії та Німеччині!

  3. Шаноний ПАН БЕСАРАБ ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ – таке враження , що Ви мешкаєте не в Україні, інтерв’ю даєте НЕ НАМ підприємцям Овідіопольського району , а ” жителям Страны Чудес” , де у кожного в огороді росте дерево з листям із доларових купюр. Ви так справжньо здивовані , у кого це може бути в Україні , що не має грошей??? От в Латвії та Німетчині там всім ясно – НЕ МАЄ , ГОЛОТА , Злидні з перцем! Висловлюю надію , що Ви Пан Бесараб зробите все , щоб уникнути протистоянь та безладу в даній ситуації , знайдете компроміс для обох сторін та не порушите дану нам підприємцям обіцянку.

  4. формально – засновники та бенефіціари новоствореного товариства з обмеженою відповідальністю «Одеська енергопостачальна компанія» є ті самі, що і на АТ «Одесаобленерго»: троє громадян Латвії та двоє громадян Німеччини. А фактически?

    1. Не вырывайте из контекста:
      …ця нова компанію є новою формально – засновники та бенефіціари новоствореного товариства з обмеженою відповідальністю «Одеська енергопостачальна компанія» є ті самі, що і на АТ «Одесаобленерго»: троє громадян Латвії та двоє громадян Німеччини…
      т.е. они не формально собственники, а фактически, а вот компания формально другая, т.к. и там и там одни и те же учредители и никакого разделения фактически не произошло – и собственники сетей и поставщик электроэнергии разные лишь формально!

  5. Автандилович, Вы даже и представить себе не можете, насколько опасную для себя, своих клиентов-арендодателей и местных энергетиков тему осветили.

    Бессараба таким перепуганным я не видел с момента, когда он потерял кончики пальчиков на циркулярке…

    Если Вы получите комментарии пресс-службы Одессаоблэнерго и эту тему (не случайно они “отморозились”) распространите по стране, то и лицензию “Одессаоблэнерго” потеряет, и фигуранты этого скандала довольно многое.

    “Реформа” электроэнергетики появилась не изнутри нашей страны, у неё есть авторы и контролёры, и не дай Бог, они узнают о том, как эта реформа идёт и во что превращается. Обратите внимание, что по телеку нет ни единого кадра о том, что по всей стране происходят такие же споры и конфликты, всё, что говорят об энергетике даже на оппозиционных телеканалах, ограничивается критикой схемы “Роттердам +”.

    В общем, скину-ка я для начала ссылочку на Ваше видео тому, кому надо, и посмотрим, кого Бог парует 🙂

    1. Я тоже начинаю понимать, что застал их врасплох и то, что мне наговорили – полный бред! Думаю тут попахивает уголовным производством…

  6. У нас в Овідіополі, вже не в одній галузі, не те що ,,попахивает,, , а конкретно смердить криміналом.

  7. Да. Дважды продать один и тот же товар – это прикольно. Включить дурака, попользоваться деньгами. Потом, когда нибудь вернуть. Это ж сколько можно заработать ?

Comments are closed.