ВІТАЄМО З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ! З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Кількість переглядів 395

Сьогодні в селищі Овідіополь в парку біля наріжного каменю «Трагедія і велич України» урочисто відзначили День Державного Прапора України та 28-му річницю незалежності України.

Відкрили свято гімном у виконанні хору «Райдуга». Урочисто підняли прапор учасники АТО, військові, працівники Овідіопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Голова Овідіопольської районної ради Олег Маклашевський і Овідіопольський селищний голова Лідія Савельєва звернулися до присутніх на заході з вітальними словами. Після вітальних слів Лідія Іванівна нагородила почесними грамотами юних спортсменів Фадєєву Наталію (2 місце) та Свідюк Тетяну (3 місце) у чемпіонаті світу по пляжній боротьбі. Почесною грамотою Одеської обласної державної адміністрації була нагороджена волонтер Інна Олійничук.

Хвилиною мовчання були вшановані загиблі герої – борці за незалежність України. Звучали патріотичні пісні у виконанні народного хору «Райдуга».

Керівники району та селища, духовенство, депутати селищної ради, учасники АТО, громадськість, трудові колективи, жителі селища поклали квіти до пам’ятного знаку «Полеглим за Україну воїнам АТО» та наріжного каменю «трагедія і велич України».

Овідіопольська РДА

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0