ТУАЛЕТ В ЦЕНТРІ ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОГО ВСЕ Ж ПОТРІБНИЙ – ДІАЛОГИ НА СЕСІЇ

Кількість переглядів 720

Те, про що ГО «Незламна позиція» говорила ще в березні 2019 року, стало предметом суперечок між депутатами 09 серпня 2019 року на сесії Великодолинської селищної ради. Почалося все з депутата Сергія Гончарова і розмов про туалет на ринку.

На порядку денному було питання виділення додаткових коштів КП «Великодолинське» на водозабезпечення Великодолинської селищної ради у зв’язку із завищеними витратами.

Основною причиною таких додаткових витрат Сергій Володимирович вважає відвідування туалету в селищній раді не тільки працівниками і відвідувачами, а й підприємцями і відвідувачами ринку та відпочиваючими центрального парку селища.

Селищний голова Граб В.А. запропонував підняти оренду на земельну ділянку центральному ринку з метою додаткових коштів на будівництво туалету. Така постановка питання дуже стурбувала депутата Михайла Солодуху (власника ринку), який уточнив:

Можно всем поднять… Сделайте инвентаризацию”.
Чего ты закрыл туалет на базаре?” – заперечив йому депутат Марчак.
Раз вы не пускает туда с парка в туалет (на базаре – ред.), то вы его и построите”, – уточнив селищний голова.
Вы видели, что я не пускаю?” – заперечував усі звинувачення Михайло Іванович.
Поселковому совету проблематично построить туалет… надо огромный пакет документов собрать”, – продовжував голова.
Я построил, и он открытый (туалет на базаре – ред.)”, – заперечував Солодуха.
Там написано «ЗАКРЫТО», але воно открыто… люди, которые приходят, спрашивают куда сходить в туалет?” – уточнила ситуацію з туалетом на базаре секретар Бордюжа Г.Н.
Депутат Солодуха М.І. заперечував усі звинувачення з приводу закритого туалету.
А я попробую сходить, после сессии”, – пообіцяв голова.
Депутат Ірина Дубовицька запропонувала послати «таємного покупця» в туалет на ринку, щоб переконатися, працює він, або закритий для відвідувачів.
Смех, смехом, а туалет нужен в центре”, – посумував депутат Солодуха.
Вот вы и построите”, – указав йому голова.

Нагадаємо, що ГО «Незламна позиція» зверталась до Великодолинської селищної ради з пропозицією будівництва туалету ще 18 березня 2019 року. Але 10 квітня ми отримали лист-відписку в якому Великодолинська селищна рада просила надати скарги мешканців, проект туалету, згоду комунального підприємства, графічні матеріали, загальний кошторис і навіть наш статут та протокол про утворення організації. Така відповідь показала нам: селищна рада вирішила не надавати нам дозвіл побудувати туалет.

Наприкінці обговорення Граб В.О. нагадав, що колись на території ринку був туалет селищної ради:


Повернете той туалет, який був власністю селищної ради на території цього ринку”.

Чекаємо подальшого розвитку подій…

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали по темі:

ЧИ ПОТРІБЕН ТУАЛЕТ В ЦЕНТРІ ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОГО?

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “ТУАЛЕТ В ЦЕНТРІ ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОГО ВСЕ Ж ПОТРІБНИЙ – ДІАЛОГИ НА СЕСІЇ

  1. Бардак уже скамерой бегает????
    Ваня кто зарплату платит ?

  2. Ему сут в глаза, а за бабки у бардака все божья роса ?

  3. Все лайно зібралося і про туалет думає!!!
    Та Вас треба змити, як Гуляєва в каналізацію і забути на завжди!!!

  4. Ебучий, дерганый олень. Бардачело наркаманье

  5. Никакой это не диалог на сессии, а сборище шакалов, воров. Да и вообще это пародии а не сессии. Граб ты вообще голова или чёкнутый вор? Ты почему не руководишь и не ведёшь сессии? Очнись кумчик больше не приделах у него своих проблем без тебя хватает.

  6. Ещё нужно подкинуть Гончарова денег на туалетную бумагу и мыло. Скоро его начнут драть.

  7. Да Граб с Гончаровым придумали очередную фишку как подкинуть деньжат КП что бы оттуда украсть. А все тупые болваны голосуют как марионетки. А что раньше в туалет не ходили? Доиграетесь придурки. Солодухо действительно чмошник прикрывает туалет на базаре и прикидывается дурачком. Сколько можно обдирать бюджет посёлка? Солодухо обилечивает продавцов даже на общем проходе, Гончаров ложит в карман с грузовой машины которая торгует на улице возле его магазина по улице Центральной. Когда нажрётесь и перестанете обворовывать посёлок?

  8. Моня (Марчак) а ты не подгавкивай. Ты такой же засранец как и остальные. Обосрал прилегающую территорию вокруг баз по улице Мизикевича (Станционная) и умничаешь. Может тебе напомнить сколько ты украл вместе с Грабом и Гончаровым с бюджета на подрядах, на жерстве, на дорожках и тротуарчиках…….?

  9. Не ходят с базара в туалет поселкового. Кого вы слушаете. В субботу и воскресенье поселковый не работает, здание закрыто. Что же вы припаренные обсуждаете и куда деньги выкидываете, что совсем с ума выжили.

  10. А по понедельникам базар не работает, так что же это получается что деньги нужны Гончарову и Грабу на карманные расходы. Думаю лучше было принять решение насрать им в карман.

Comments are closed.