В ОВІДІОПОЛІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В БОРОТЬБІ ЗА УКРАЇНУ

Кількість переглядів 501

29 серпня 2019 року в День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України в смт. Овідіополь згадували героїв України – захисників, які загинули, захищаючи незалежність та цілісність України.

Керівництво району та селища, духовенство, волонтери, громадськість, жителі селища Овідіополь, трудові колективи, ветерани Другої Світової Війни, учасники АТО прийшли вранці до пам’ятного знаку «Загиблим за Україну воїнам АТО».

Тимчасово виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації Ігор Ільченко, голова районної ради Олег Маклашевський у своїх промовах згадали військовослужбовців, які загинули, виконуючи свій обов’язок, згадали земляків, яких вже не має з нами. І тільки завдяки їх героїзму ми живемо і не чуємо пострілів гармат.

Військовий капелан провів молебень та згадав, що саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам, українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення.

Присутні вшанували пам’ять загиблих захисників України хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку «Загиблим за Україну воїнам АТО».

За матеріалами: Овідіопольська РДА

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0