НА ОДЕЩИНІ ВІДБУЛИСЯ АНТИТЕРОРИСТИЧНІ ТАКТИКО-СПЕЦІАЛЬНІ НАВЧАННЯ

Кількість переглядів 297

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Одеській області провела планові антитерористичні тактико-спеціальні навчання.

У масштабних тренуваннях, умови яких були максимально наближені до реальних, взяли участь підрозділи СБУ, Держприкордонслужби, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Нацполіції, Державної кримінально-виконавчої служби, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

За легендою навчань групою осіб, яка відбуває покарання в одній з виправних колоній регіону, були організовані масові заворушення, захоплені заручники з числа персоналу установи та висунуті вимоги терористичного характеру. Спільники умовних зловмисників «на волі» намагалися блокувати в’їзд з колонії через проведення масових заворушень.

Силовики відпрацювали алгоритм спільних дій щодо нейтралізації «протиправної акції» як на території виправної установи, так і за її межами. На завершальному етапі навчань силами спецпідрозділів було проведено успішну штурмову операцію зі знешкодження «терористів» та звільнення «заручників».

Координаційна група, детально проаналізувавши кожну фазу операції, відзначила високий рівень готовності підрозділів до виконання антитерористичних завдань.

Управління Служби безпеки України в Одеській області

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “НА ОДЕЩИНІ ВІДБУЛИСЯ АНТИТЕРОРИСТИЧНІ ТАКТИКО-СПЕЦІАЛЬНІ НАВЧАННЯ

  1. Вся Одесса это оценила!
    Город стоял в пробках!

Comments are closed.