СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ. БЮДЖЕТ НА 2020 РІК ПРИЙНЯТО

Кількість переглядів 820

24 грудня 2019 року відбулось пленарне засідання 52 сесії Овідіопольської селищної ради VII скликання: прийнятий бюджет на 2020 рік: 8 мільйонів на КП «Водопостач», 5 мільйонів на утримання апарату селищної ради та лише 2,5 мільйона на ремонт доріг.

В засіданні взяли участь 19 депутатів селищної ради та Овідіопольський селищний голова Савельєва Л.І. Розглянуто було 18 питань порядку денного, та прийняті відповідні рішення.

Окрім бюджету було ще два цікавих питання:

  • відмінили рішення Виконавчого комітету від 20 грудня, яке надавало дозвіл на проведення щодо проведення ярмарків голубів та декоративної птиці в смт. Овідіополь в 2020 році та прийнято нове рішення в якому наданий дозвіл на проведення ярмарок лише клубу «Караголь» і відмовлено ФОП Домецькому;
  • відмовили п’ятьом невідомим особам у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою по 2 га на території «Козацького поля»;

В питанні проведення ярмарків голубів та декоративної птиці в смт. Овідіополь селищний голова Савельєва «продавила» знову рішення під «свого спонсора». Ось така у нас «справедлива» голова: своїм ВСЕ, іншим «кукиш».

Про інші питання дивиться у відео сюжеті.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
3
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “СЕСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ. БЮДЖЕТ НА 2020 РІК ПРИЙНЯТО

  1. Сторц постарался, чтобы Домецкому перекрыть, а чего сторц же за это деньги гребет за места просто ужас, а не селищна рада, в шоці

  2. Рома раньше думал, что ты на Савельева даром поешь но теперь все понял продажная и стопу все загнул, мы все знают как он шибает деньги с этой ярмарки я ему говорил, что так дорого, а он орал как…а Лида подруга его и по другому не мог вопрос решиться, Рома уважуха..

  3. Это выбор людей куда идти на выставку и к кому… беспредел а не рада

  4. Депутатут сторц всьо позволено, ,,!!

  5. Кузя а где ты был когда все начиналось с ноля. Обсужлать легко, а еще легче сесть на “хвост” . За Домецкого обидно. то с паями накрутил, то цветы на кругу пытался садить теперь за голубей взялся-определись . А Сторц молодец побольше бы таких людей и Овидиополь былбы красивей. Гандбол, футбол, борьба, голуби, хор, танцевальные коллективы – это все для славы Овидиополя и Савельева в этом принимает активное участие вы все молодцы.

    1. Лучше бы в маршрутках хоть раз в месяц пыль протирали и подголовники стирали, а грязь как на
      Привозе.

  6. Сторц жадный капец, за копейку в церкве подпустит….

Comments are closed.