ДО ЯКИХ ПІР ЗАБУДОВНИКИ ЖБК «БАВАРІЯ» БУДУТЬ «ПІД КОВПАКОМ» СВАВІЛЛЯ?

Кількість переглядів 694

28 січня 2020 року Голова Житлово-Будівельного Кооперативу «Баварія» Сердюк О.А. зустрівся з прокурором Одеської області Вихором Максимом Анатолійовичем стосовно винесеної напередодні, 27 січня 2020 року, УХВАЛИ Одеським апеляційним судом, якою залишено без змін рішення Овідіопольського районного суду про накладення арешту на виявлені «шахрайські» рейдерські реєстрації прав власності на будинок та квартири у ньому на осіб, які не мають жодного відношення до будівництва – Кожевнікова Костянтина Миколайовича та Краснолобова Володимира Анатолійовича.

Будинок був побудований коштами та силами членів Житлово-Будівельного кооперативу «Баварія» і люди відстоюють свої права на своє майно. «Шахраї» відкритим текстом заявляють:

Скиньтесь нам в складчину 300 тисяч доларів и і проблеми у вас пропадуть!

Повне свавілля та безкарність при порушенні законів України, при цьому «виконавці» всіх цих «схем» – ДЕРЖАВНІ реєстратори Марущак Ю.В. та Махортов І.О. зі своїми колегами.

Також колегія суддів в Ухвалі апеляційного суду Одеської області окремим пунктом зазначила:

Повідомити прокурора Одеської області про неналежне проведення досудового розслідування кримінального провадження…

І на наступний день, 28 січня 2020 року, Голова правління Кооперативу Сердюк О.А. доповів про це прокурору Одеської області Вихору М.А., та розповів про затягування розслідування та покривання цих рейдерських схем правоохоронними органами та силовими структурами. Прості громадяни, опинилися «ПІД КОВПАКОМ», який, на користь злочинців, створили державні службовці, правоохоронні структури та судді.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

15 thoughts on “ДО ЯКИХ ПІР ЗАБУДОВНИКИ ЖБК «БАВАРІЯ» БУДУТЬ «ПІД КОВПАКОМ» СВАВІЛЛЯ?

  1. Барак в стране полный. СВОЁ же жильё приходится выжимать у Государственных чиновников – ИСПОЛНИТЕЛЕЙ И КРЫШЕВАТЕЛЕЙ РЕЙДЕРСКИХ СХЕМ. Выдушивать соблюдение наших прав, предоставленных Конституцией. Если умрёт Закон – начнётся самосуд!!! . Доведёте народ до махновщины.!!!!!!!!!!!!

  2. ПОДОНКИ ЛАПЫ ПРОЧЬ ОТ НАШЕГО ДОМА👎👎👎БУДЕМ ЗАЩИЩАТЬ СВОЕ ЖИЛЬЁ ДО ПРАВЕДЕОГО КОНЦА✊✊✊

  3. ЗАКОНОЧИНОВНИКИ ДОЛЖНЫ ЗАЩИЩАТЬ СЕМЬИ У КОТОРЫХ ХОТЯТ ОТОБРАТЬ КРОВ НАД ГОЛОВОЙ, А НЕ ПОМАГАТЬ БАНДЕ ,ВОРАМ В ФАШИСТСКОМ ЗАХВАТЕ ЖИЛЬЯ МНОГОЧИСЛЕННЫХ СЕМЕЙ.

  4. Позор Стране где у людей в открытую отбирают квартиры

  5. ПРАВООХРАНИТЕЛЬНЫЕ ОРГАНЫ ГРАЖДАН УКРАИНЫ ….ОПОМНИТЕСЬ ВЫ ПОСОБНИЧАЕТЕ ВОРАМ И БЕЗПРИДЕЛЬЩИКАМ. МЫ ВСЕРАВНО ВЕРИМ ЧТО СПРАВЕДЛИВОСТЬ ЕСТЬ В НАШЕЙ СТРАНЕ!!!!!!!!

  6. ДОЛОЙ ВОН ФАШИСТСКИЕ ОКУПАНТЫ👎👎👎

  7. Застройщики не останутся без жилья!!! Плохую схему выбрали для себя господа жулики!!!!!
    Мы оплатили своими средствами, а вы кто такие?

  8. Чому не відсторонили Марущак Ю. Чому ця шахрайка ЧЕРНИЙ РЕЄСТРАТОР досі працює, та реєструє під ключем Каменськоі О, треба йхати до Марущак Ю та жити разом з нею в новому будиночку, на які кошти це збудовано???? Тук тук тук Марущак ми ідемо до тебе!!!!!!

    1. Страшно становится за власть имущих,чьи головы заражены вирусом,куда страшнее короновируса -вирус разрушения самой природы человека-созидать,а не разрушать.Поэтому они и считают,что деньги-это все!!!Только они и себя убивают-этот вирус безжалостен,и друзей не имеет!!!!

    2. Марущак все пофіг, її сбушніки кришують… Тук тук тук не вийде… Треба ГУП ГУП ГУП.

  9. И спасти их может только Здоровый Человек!!!Так давайте поможем нашим «ближним»-не откажемся от них

  10. Очень хочется надеяться,что прокурор к ним не относится

  11. А мы руки не опустим,будем искать Здоровых людей!

  12. Местная прокуратура вам не поможет! Она на 100% крышует эту регистраторско рейдерским мафию!

Comments are closed.