СУД ВІДМОВИВ РУДОВУ С.В. У ПОНОВЛЕНІ ЙОГО НА ПОСАДІ СЕКРЕТАРЯ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Кількість переглядів 384

Повноваження ради є дискреційними і суд не має права втручатися у внутрішню компетенцію органу місцевого самоврядування та не може надавати оцінки мотивам ради. Так 11 січня 2020 року Одеській окружний адміністративний суд з посиланням на постанову Великої Палати Верховного Суду мотивував свою відмову у задоволені адміністративного позову Рудова Сергія Валентиновича (Рішення від 11.01.2020 року по справі №420/6015/19).

Крім того суд вказав на не суттєвість порушень, які не вплинули будь-яким чином на голосування та волевиявлення депутатів та на реальний конфлікт інтересів з боку Сергія Валентиновича – він не мав права приймати участь у голосування на сесії 24 вересня 2019 року, коли депутати голосували за обрання його секретарем ради.

І що саме цікаве цей факт чомусь «пройшов повз» правоохоронців, які так і не склали адміністративний протокол за порушення норм закону України «Про запобігання корупції». Випадково? Чи теж корупція?

Відповідно до інформаційного ресурсу «Судова Влада України», Рудов С.В. подав апеляційну скаргу на рішення першої інстанції і 30.01.2020 року вже призначений склад суду П’ятого апеляційного адміністративного суду, який буде розглядати цю скаргу: суддя-доповідач Скрипченко В.О., судді-учасники колегії Осіпов Ю.В. та Косцова І.П. Саме засідання ще не призначено.

А правоохоронцям нашим варто нагадати про їх обов’язок слідкувати за конфліктом інтересів при голосуванні у місцевих радах уважніше: а то складається враження про вибірковість цього процесу

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “СУД ВІДМОВИВ РУДОВУ С.В. У ПОНОВЛЕНІ ЙОГО НА ПОСАДІ СЕКРЕТАРЯ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

  1. Роман я очень извиняюсь, что пишу здесь не по теме. Всё дело в том, что вы обещали осветить работу торговых объектов депутатов Великодолинского поселкового совета. Мною были указаны адреса этих точек и их владельцев и конкретные нарушения. Достоверность фактов подтверждаю, но нужна наглядная огласка вашим изданием, может после этого обратят внимание те службы и органы которые должны осуществлять контроль, а не крышевание. Надеюсь на взаимность.

    1. Мы еще в Овидиополе не всех объехали. Все помним. Обязательно осветим этот вопрос. Главная проблема – ВРЕМЯ. Его катастрафически не хватает, ни на работу, ни на отдых. Но мы стараемся )))

Comments are closed.