ЗАХИСТ ШИБАЄВА ВИРІШИВ «ЗАМУЧАТИ» СУД КЛОПОТАННЯМИ

Кількість переглядів 499

06 лютого 2020 року Малиновський районний суд міста Одеси в ЧЕРГОВИЙ РАЗ мав намір продовжити дослідження доказів по справі за звинувачення Калаглійського сільського голови Шибаєва І.В. і ПЕНСІОНЕРА з Овідіополя Тутевича О.А.

Але, захисник Шибаєва І.В. адвокат Єрмолатін В.І. зачитав чергове клопотання в якому просив відмінити, прийняте судом, відсторонення Калаглійського сільського голови від займаної посади на час розгляду кримінального провадження в суді.

Витратив десять хвилин на заслуховування «спічу» Віктора Івановича, заслухавши думку Ігоря Валентиновича та іншого обвинуваченого з його захисником, які підтримали клопотання Єрмолатіна В.І., суддя закрив засідання та пішов у Нарадчу кімнату для прийняття рішення.

Знову докази по справі не були досліджені. Захист, напевно, вирішив «замучати» суд такими клопотаннями.

Наступне засідання заплановане на 17 лютого 2020 року на 15 годину.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ЗАХИСТ ШИБАЄВА ВИРІШИВ «ЗАМУЧАТИ» СУД КЛОПОТАННЯМИ

  1. Ну, ну, посту дальше дрочит судью – получит по полной, за все эти фокусы.

  2. Серло Лу только может бабки носить, а тут дело ясное, что будет приговор с сроком для попа, кинул это бесперспективное дело, а старый п@ц подхватил и будет маразматировать до приговора

  3. Классический развод лоха-попа. Использовали дуралея, а теперь препроводят его в камеру лет на семь. Тутевича там тоже ждут с распростёртыми руками. Его жадность и взятки со времён ГАИ помним хорошо.

Comments are closed.