ТАЇРОВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЗНЕСЕ НЕЗАКОННИЙ ПАРКАН

Кількість переглядів 753

Виконавчий комітет Таїровської селищної ради 04 лютого 2020 року прийняв рішення №45 про демонтаж самовільно встановленої бетонної огорожі та металевих воріт, які обмежують рух пішоходів від трамвайної колії та перекривають в’їзд до вул. Абриокосова в ж/м «Дружний» села Лиманка Овідіопольського району Одеської області.

Після звернення місцевих мешканців, журналісти «Альтернатива.орг» та члени ГО «Незламна позиція» обстежили невідомий бетонний паркан та металеві ворота. Сюжет про це розміщений на сайті за посиланням:

ЩО ЗА ПАРКАН З ВОРОТАМИ ПО ВУЛ. АБРИКОСОВА В Ж/М «ДРУЖНИЙ»?

Голова ГО «Незламна позиція» звернувся з листом №01/2020 до Таїровської селищної ради щодо надання пояснень стосовно цього паркану та воріт і 11.02.2020 року отриманий лист №470 від 10.02.2020 року з копію рішення виконкому про розгляд нашого звернення.

Щира подяка від громадян, які звернулись до ГО «Незламна позиція» та від нашої організації за швидке реагування на наше звернення.

Роман Варшанідзе

ГО «НЕЗЛАМНА ПОЗИЦІЯ»

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ТАЇРОВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЗНЕСЕ НЕЗАКОННИЙ ПАРКАН

  1. Роман вы обещали осветить работу торговых объектов по Великодолинскому. Ждём не дождёмся. Понимаю что не хватает времени. Просьба показать хотя бы по тем которые были указаны и вы давали обещание.

Comments are closed.