ОВІДІОПОЛЬСЬКА ПОЛІЦІЯ ФАКТИЧНО СФАЛЬШУВАЛА ПРОТОКОЛ В УГОДУ СПІВРОБІТНИКА НАБУ

Кількість переглядів 406

В справі про дорожньо-транспортну пригоду, яка відбулась 01 вересня 2019 року в Овідіопольському районі Одеської області на автодорозі Н-33 між населеними пунктами Великодолинське та Барабой де брав участь співробітник НАБУ Ковтун Р.А., “випливли” нові подробиці. 29 січня 2020 року під час судового засідання в Одеському апеляційному суді ми дізнались цікаві факти, які свідчать, що поліцейські Овідіопольського ВП фактично сфальшували матеріали з метою зробить винуватою «просту смертну» Сміян І.С. і допомогти співробітнику НАБУ Ковтуну Р.А. стати «абсолютно не вЫнУвАтЫм».

Також, Одеським апеляційним судом встановлено, що і Овідіопольський суд при розгляді протоколу від 15.09.2019 року відносно Сміян І.С., порушив норми процесуального та матеріального права, виходячи з наступного:

  • протокол на Сміян І.С. від 15.09.2019 року складений на підставі звернення співробітника НАБУ Ковтун Р.А., рапортів працівників поліції Ткаченко А.О. і Автутого Д.С., які вказали, що встановлені додаткові обставини, але жодної обставини не було викладено, ані в рапортах, ані в протоколі;
  • відомості первинного протокол від 01.09.2019 року не були спростовані та судом не розглянути;
  • з протоколом від 15.09.2019 року Сміян І.С. ознайомили лише 20.09.2019 року;
  • докази виклику Сміян І.С. до відділу поліції для складання нового протоколу, вже на неї, в справі відсутні, чим порушено право на її захист;
  • в графі протоколу немає свідків, а є лише пойняті, проте про них відсутні важливі відомості: ні адреси, ні паспортних даних, ні телефонів;
  • покази співробітника НАБУ Ковтуна Р.А. не досліджені безпосередньо і тому – це неприпустимий доказ;
  • висновок експертного дослідження, яким скористався суд, також є неприпустимим доказом тому що ґрунтується лише на показах Ковтуна Р.А., що викликає сумнів в його об’єктивності;
  • судом проігнорована заява Сміян І.С. про відкладення справи.

За відсутності посилань на додаткові відомості та їх підтвердження при складанні нового протоколу працівники Овідіопольського відділу поліції дійшли інших, абсолютно протилежних висновків щодо винуватця пригоди.

Спочатку, 01 вересня 2019 року Ткаченко та Автутов встановили, що причиною ДТП є порушення співробітником НАБУ Ковтуном Р.А., якій у вихідний день керував службовим автомобілем, в необрані ним безпечної швидкості руху, не дотримання безпечної дистанції, а вже 20 вересня 2019 року несподівано вирішили, що Сміян І.С. починала рух і перед початком не впевнилась в безпечності.

Ось така у нас «НОВА ПОЛІЦІЯ»… Ой, а хіба тільки поліція? А Овідіопольський суд в особі суді Кириченко П.Л., який вбачаючи очевидні порушення не став на бік справедливості, чим краще за тих поліцейських, які фактично фальшували протокол?

Проти НАБУ не попреш… Особливо у випадку з Кириченко П.Л., якому ще доведеться виправдовувати себе під час розгляду його справі у суди про шахрайство.

  • Як такі поліцейські взагалі можуть служити народу Україні?
  • На вигляд молоді хлопці, звідки в їх душах дух «сАвЕЦкой міліції?
  • Де ті, яких відбирали на конкурсах?
  • Невже це вони, Арсен Борисович?
  • Що робить з цими суддями, які бачать очевидну фальсифікацію, «заплющують на це очі»?

Чекаємо на ще одно судове засідання в Одеському апеляційному суді по первинному протоколу від 01.09.2019 року відносно співробітника НАБУ Ковтуна Р.А., яке повинно відбутись 18 лютого 2020 року о 10 годину.

Повне відео судового засідання:

Ще матеріали по справі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
2

12 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ПОЛІЦІЯ ФАКТИЧНО СФАЛЬШУВАЛА ПРОТОКОЛ В УГОДУ СПІВРОБІТНИКА НАБУ

  1. А тепер интервью у этих поц@в нужно взять и фотки их выставить, что б сразу плевать в их гнилые рыльники… Роман, сделайте фото этих подонк@в!!!

  2. И у Кириченко не помешает узнать, как он выносил своё решение

  3. Рома у меня к Вам вопрос, а чего вы младшего Ковтуна не трогаете?

  4. Автутов это гнилая шестерка райотдела, которая стоит на трассе возле Барабоя как шлюка последняя!!!!!

    1. Автутов стам стоїть і смокче за грощі

      1. Не нарушай и никто смоктать не будет!!!!

  5. Автунов, чмо Е..ба..но…е !!!!!!! Галимый взяточник который стоит в Барабое как Ш…л…ха последний.
    Ему скоро точно кто то даст по Морде, или в лиман скинут !
    !!!! как и его конченый напарник !!!!
    Мы смотрим за вами, и вас снимаем ” Автотов это про тебя!

Comments are closed.