ВІДБУЛАСЬ XX ЗВІТНО-ВИБОРНА КОНФЕРЕНЦІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Кількість переглядів 566

На XX звітно-виборної конференції Овідіопольської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України, яка відбулась 12 лютого 2020 року, на наступний термін головою організації переобрано Пушнову Оксану Григорівну.

На конференцію зібралися 90 делегатів з метою підбиття підсумки діяльності за останні 5 років, обрання керівних органів районної організації та виробити першочергові завдання щодо здійснення захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів членів Профспілки.

Зі звітною доповіддю виступила голова райкому Профспілки Пушнова О.Г. У обговоренні взяли участь Цисар Н.В. (Дальницька ЗОШ), Кіліянова Л.М. (Новодолинська ЗОШ), Іщенко А.І. (Великодолинський НВК-ліцей), Рутта С.Г. (Овідіопольська ЗОШ № 2), Каранфілова Ж.Г. (Овідіопольський ДНЗ “Ромашка”).

На конференцію були запрошені та взяли у неї участь голова Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Дубовик Н.О. та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Овідіопольської РДА Ткаченко О.В.

По матеріалам: Овідіопольська районна організація Профспілки працівників освіти

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ВІДБУЛАСЬ XX ЗВІТНО-ВИБОРНА КОНФЕРЕНЦІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

  1. И что они обсудили,и в чём отчитались?

Comments are closed.