«ТОРТУРИ» АДВОКАТА ШИБАЄВА НАД СУДОМ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Кількість переглядів 551

17 лютого 2020 року Малиновський районний суд міста Одеси, ВЖЕ НАВІТЬ НЕ ПАМ’ЯТАЮ В ЯКИЙ РАЗ, мав намір продовжити дослідження доказів по справі за звинувачення Калаглійського сільського голови Шибаєва І.В. і ПЕНСІОНЕРА з Овідіополя Тутевича О.А. Але знову…

На початку судового засідання суддя Стариков наголосив, що Малиновським судом розглянуто ЧЕРГОВЕ клопотання сторони захисту про його відвід і в ЧЕРГОВИЙ раз захисту було відмовлено у цьому.

Після цього прокурор наполягав на дослідженні відео доказів, проте захисник Калаглійського сільського голови Єрмолатін В.І. подав до суду ще кілька клопотань, одно з яких він зачитав на судовому засіданні. У зв’язку з тим, що клопотання Єрмолатіна зайняло більше години судового засідання знову докази по справі не були досліджені. Клопотання захисту вже більше схожі на «ТОРТУРИ» та навмисне затягування розгляду справи.

Стосовно самого клопотання про визнання доказів недопустимими, суд в ЧЕРГОВИЙ раз відмовив в їх задоволені.

Наступне засідання заплановане на 27 лютого 2020 року на 11 годину.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “«ТОРТУРИ» АДВОКАТА ШИБАЄВА НАД СУДОМ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

  1. Это в очередной раз показывает, что попу сидеть – крыть позицыю обвинения нечем. Дядя Витя до поры до времени будет тянуть пока судья не психанет и не выделит пару дней подряд цельных для рассмотрения дела. Но есть и другая сторона, судья не психует – может всех все устраивает?

  2. Чё то не видно Верхолячку. Не митингуют, странно)))

Comments are closed.