ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН УСУВАЄ НАСЛІДКИ СТИХІЇ. КОМЕНТАР ГОЛОВИ АДМІНІСТРАЦІЇ

Кількість переглядів 738

25 лютого 2020 року ми побували в Овідіопольській районній адміністрації у т.в.о. голови Ільченко І.О. з метою дізнатись про те, які втрати району після стихії, яка бушувала 24 лютого та які плани адміністрації по усуненню недоліків.

Зі слів Ігоря Олександровича з об’єктів, які знаходяться у ведені Овідіопольській РДА маємо 4 пошкоджені покрівлі дахів по наступним об’єктам:

  1. Овідіопольська ЗОШ №2
  2. Великодолинський НВК-гімназія
  3. Петродолинська ЗОШ
  4. ДЮСШ №2

В навчальних закладах району з понеділка планові канікули, учнів у всіх закладах освіти не було і це і це сприяло відсутності постраждалих.

…З районного бюджету будуть виділені кошти на Овідіопольську ЗОШ. Це те, що вже прийнято рішення і є розуміння звідки взяти і як направити. По Великодолинській гімназії дійшли домовленості з селищною радою, вони підуть на зустріч. 27 лютого запланована позачергова сесія будуть розглядати наш запит на співфінансування цих робіт…”, – зазначив Ільченко І.О.

Стосовно якості робіт, Ігор Ільченко повідомив, що стихія була надзвичайною, пориви вітру перевищували 25-35 м/с (понад 100 км/год), дахі робились ще в 2013 році і гарантійний термін на ці роботи вже давно сплив.

У будь-якому разі, т.в.о. голови запевни нас, що з понеділка навчальний процес у всіх закладах освіти розпочнеться за планом.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
3
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

16 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН УСУВАЄ НАСЛІДКИ СТИХІЇ. КОМЕНТАР ГОЛОВИ АДМІНІСТРАЦІЇ

  1. Ці крищі зроблені з гівна та палок, спи….ли купу грошей.

    1. Начальник відділу: Ткаченко Олександр Валентинович

      Головний спеціаліст – Суровцева Марина Володимирівна

      Головний спеціаліст – Бабій Тетяна Леонідівна

      Головний спеціаліст – Іваній Тетяна Михайлівна

      Контактні телефони: (04851) 3-86-95; (04851) 3-86-74

      Головний спеціаліст – Багрій Ірина Сергіївна

      Контактний телефон: (04851) 3-14-26

      Это должностные лица отдела ОКС РГА. Если посмотреть на высказывания некоторых “учителей от бога” на их страничке в фейсбук, то крышу сорвало не только у них, но и у тех кто их там держит. Видно кабинет Григораш медом намазан. СТЫДОБА.

      1. А что в администрации есть личные кабинеты бывших чиновников, которые и подписывали эти горемычные крыши?

  2. И какой же гарантийный срок с 2013 года?

    1. Будівельно-технічна експертиза – це різновид експертизи, що передбачає проведення спеціального дослідження фахівцем, для з’ясування технічного стану будівлі після проведення робіт. Така експертиза проводиться згідно законодавства з метою отримання інформації про якість виконаних робіт та безпечність експлуатації об’єкта, а також чи відповідає проведення будівництва об’єкта технічним нормам, проектній документації та кошторису проекту.
      Може хтось скаже що її не проводили? Чи знову Григораш винна? Жадні платять двічи і розраховуються нашими податками. МОЛОДЦІ !!! А може там ще в.о. Суровцева підписувала 7 років назад, чи Бабій, чи Іваній. Це ж так по модньому на час підписання актів виконаних робіт підставляти підлеглих.

      1. Так пойдите и спросите, кто что подписывал. Это публичная информация. А так поговорить под анонимными именами, любой может.

  3. Про Петродолинську ЗОШ та Овідіопольську ДЮСШ №2 нема ніякої інформаціїї, а фронтони та криша стоять розкриті. З четверга починаються дощі. все буде текти на потолок. Розвалиться друга половина ДЮСШ №2. Чи буддуть виділені гроші на ці об”ти???

  4. Там чуть чуть крыша, я так понимаю, это ДЮСШ №2. НЕ ЧУТЬ ЧУТЬ!!! На фото видно черное здание. Оно уже без крыши!!! .Когда идет дождь,он идет прямо на пол в помещение. Надо сделать стоимостную оценку этой части здания и далее реконструкцию. На это денег совсем не выделяется. В результате эта часть здания разрушается все больше и больше. Во время бури отлетали куски камня от этой части здания. Есть трещины в стене второй части здания и вода проникает туда. Сырость, плесень. окна выдулись дугой, сквозняки. Просто все не перечислить. А ЧУТЬ, ЧУТЬ -это отлетел фронтон и часть крыши второй части здания со стороны лимана, не считая, что первая часть здания продолжает разрушаться. Еще такая буря и камни разлетятся Будут выделены деньги на реконструкцию здания или в очередной раз про нас не вспомнят????? Даже текущего ремонта давно не было.

  5. Будут выделены деньги на реконструкцию здания или в очередной раз про нас не вспомнят?????

  6. После дождя затоплены 3 кабинета.

  7. Месяц прошел, а все как было , так и есть!!!

Comments are closed.