УМОВИ КАРАНТИНУ МОЖУТЬ ПОСИЛИТИ: ПОЇЗДКИ МІЖ МІСТАМИ СКАСУЮТЬ, ЗАКРИЮТЬ КАФЕ І РЕСТОРАНИ

Кількість переглядів 569

У зв’язку з карантином крім авіаційного сполучення закривають залізничні та автобусні перевезення. МОЗ рекомендує закрити всі кафе і ресторани. Ілля Ємець вважає, що закриття громадського харчування – це дієва міра в боротьбі з короновірусом.

  • з 17 березня будуть закриті пункти пропуску через державний кордон для авіаційного, залізничного та автобусного сполучення. Для громадян України, які подорожують власним транспортом, пункти пропуску відкриті.
  • з 16 березня припиняється в’їзд на територію України іноземців та осіб без громадянства, за винятком осіб, які мають право на постійне або тимчасове проживання на території України.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль закликав українців відмовитися від міжміських поїздок. Поки це не заборонено, але на засіданні РНБО ухвалили, що закриватимуть пересування між областями, якщо в них буде підтверджено п’ять і більше випадків захворювання. Крім цього Денис Шмигаль повідомив, що:

10 мільйонів медичних масок завтра передаєм в заклади охорони здоров’я по всій Україні! Сьогодні особисто перевірив обласні медичні склади, спільно з головним державним санітарним лікарем України Віктором Ляшком. Продовжуємо активно працювати з виробниками, постачальниками та продавцями масок та інших засобів індивідуального захисту з метою нормалізації ситуації в мережах аптек. Маємо попередні домовленості з міжнародними партнерами про поставки в Україну мільйонів масок та необхідного обладнання”.

Станом на ранок 15 березня 2020 року в Україні досліджуються 12 зразків на підозру Covid-19, із раніше досліджених зразків у трьох випадках коронавірус було підтверджено, 64 – негативні.

Зазначається, що протягом дня 14 березня до Центру надійшло 12 повідомлень про підозру на Covid-19 (Черкаська – 1, Волинська – 1, Чернівецька – 5, Рівненська – 3, Київська – 1, Тернопільська – 1).

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “УМОВИ КАРАНТИНУ МОЖУТЬ ПОСИЛИТИ: ПОЇЗДКИ МІЖ МІСТАМИ СКАСУЮТЬ, ЗАКРИЮТЬ КАФЕ І РЕСТОРАНИ

  1. Пока в мире эпидемия корановируса набирает обороты — власти Китая сообщили, что из 12028 медицинских и карантинных пунктов, которые были установлены во время эпидемии коронавируса в стране, 11198 были сняты.

  2. Это все бред сивой кобылы.
    Эти все действия нужно было делать в феврале.
    Тысячи лиц уже приехали начиная с января с территорий где были вспышки этой заразы. Полупокерсы

  3. Метрополитен с железнодорожными перевозками не хотят закрыть? Чмыри

  4. Кадр вести Талон для спец машин на АЗС.

Comments are closed.