СПРАВУ ПРО ЗАКРИТТЯ ЗЕРНОВОГО ТЕРМІНАЛУ В СЕЛІ МАЛОДОЛИНСЬКЕ РОЗГЛЯДАЄ СУД

Кількість переглядів 1266

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області звернулося до Одеського окружного адміністративного суду з позовом про зобов’язання зупинити роботу Приватного акціонерного товариства «ИСРЗ», яке розміщено в селі Малодолінське (Чорноморська міська рада) по вул. Космонавтів, 59-Б.

«Рятувальники» вимагають повного усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної, техногенної безпеки та захисту, які впливають на ризик виникнення надзвичайних ситуацій, аварій чи пожеж, і можуть спричинити загрозу життю і здоров’ю людей.

16 березня 2020 року суддя Токмілова Л.М. оголосила сторонам про проведення засіданні у письмовому провадженні через пандемію короновіруса і, попросивши сторони написати відповідні папери, покинула зал засідання.

Ми спробували поспілкуватися зі сторонами процесу. Однак домогтися зрозумілих відповідей нам не вдалося. Представник відповідача Романенко О.Л. сильно обурювався і забороняв взагалі його виставляти в відео сюжеті. Представник позивача теж був не багатослівний.

Коли чекати на прийняття рішення поки не відомо. Будемо слідкувати за Реєстром судових рішень. Сподіваємося суд прийме єдино вірне рішення, адже не дотримання норм законодавства повинно тягнути за собою зупинку роботу такого підприємства.

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанидзе, Андрей Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

5 thoughts on “СПРАВУ ПРО ЗАКРИТТЯ ЗЕРНОВОГО ТЕРМІНАЛУ В СЕЛІ МАЛОДОЛИНСЬКЕ РОЗГЛЯДАЄ СУД

  1. исрз – судоремонтный завод, а не зерновой терминал

  2. исрз – судоремонтный завод, а не зерновой терминал
    в видео на табличке аббревиатура ИЗТ

Comments are closed.