УВАГА! УТОЧНЕНА ІНФОРМАЦІЯ ПО КОНТАКТНИМ ТЕЛЕФОНАМ СІМЕЙНИХ ЛІКАРІВ РАЙОНУ

Кількість переглядів 710

У зв’язку з введенням обмежувальних заходів щодо нерозповсюдження коронавірусу COVID – 19 Ви маєте можливість отримати консультації сімейних лікарів у телефонному режимі. Стосовно усіх питань просимо телефонувати своєму сімейному лікарю.

Лікар, після розмови з Вами по телефону буде приймати рішення стосовно вашого лікування, чи йти до Вас додому, чи консультувати телефоном. За програмою “Доступні ліки” рецепти також будуть виписуватися в телефонному режимі.

Жителі району, які повернулися з країн, в яких є спалах коронавірусу, дуже просимо Вас одразу телефонувати сімейному лікарю та доводити до відому про своє повернення, обов’язково залишатися вдома на самоізоляції.

Просимо Вас звернути увагу, що мобільний телефон Вашого сімейного лікаря знаходиться в декларації в паперовому вигляді, яку надали при заключенні.

Якщо Ви не обрали свого сімейного лікаря, то можете зателефонувати за вказаними номерами нижче, де отримаєте необхідну інформацію.

В нашому закладі забезпечено приймання пацієнтів, які не подали декларації, з дотриманням санітарних вимог для недопущення інфікування вірусом медичного персоналу та інших пацієнтів, відпрацьовано алгоритм дій пацієнта у разі виявлення симптомів гострої респіраторної інфекції та маршрут цих пацієнтів у випадку інфікування.

Адміністрація комунального некомерційного підприємства «Овідіопольський центр первинної медико-санітарної допомоги» повідомляє, що всі амбулаторії загально практики – сімейної медицини працюють у звичному режимі, але планові прийоми пацієнтів та профілактичні огляди обмежуються в зв’язку з оптимізацією заходів щодо недопущення занесення і поширення на території України випадків COVID – 19.

Також записатися на прийом до свого сімейного лікаря Ви зможете через електронну медичну інформаційну систему https://helsi.me/.

Щосуботи приймає з 8:30 до 15:30 черговий лікар загальної практики – сімейний лікар в приміщеннях амбулаторій загальної практики смт Овідіополь та смт Великодолинське.

Будьмо обачними, цінуймо своє здоров’я, та оточуючих!

Зберігайте спокій та тримайте зв’язок з вашим сімейним лікарем!

  • Номер телефону гарячої лінії КНП «Овідіопольський ЦПМСД»
    (068) 732 29 80
  • Номер телефону приймальної директора КНП «Овідіопольський ЦПМСД»
    (04851) 3 – 11 – 03
  • Номер телефону реєстратури КНП «Овідіопольський ЦПМСД»
    (04851) 6 – 21 – 28
  • Номер телефону приймальної керівника підрозділу АЗПСМ смт Великодолинське
    (04851) 4 -13- 07
  • Номер телефону реєстратури АЗПСМ смт Великодолинське
    (04851) 4 -13 -77

По інформації: КНП «Овідіопольський ЦПМСД»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

3 thoughts on “УВАГА! УТОЧНЕНА ІНФОРМАЦІЯ ПО КОНТАКТНИМ ТЕЛЕФОНАМ СІМЕЙНИХ ЛІКАРІВ РАЙОНУ

  1. А где номера телефонов семейных врачей?

    1. Звоните на горячую линию и вам там все объяснят

  2. “Жителі району, які повернулися з країн, в яких є спалах коронавірусу, дуже просимо Вас одразу телефонувати сімейному лікарю та доводити до відому про своє повернення, обов’язково залишатися вдома на самоізоляції.” Этот призыв потешил особо!

Comments are closed.