ВІКТОР ТРЕПАК ПІДТВЕРДИВ, ЩО ЙДЕ У ВІДСТАВКУ

Кількість переглядів 413

По інформації LB.ua, заступник Генерального прокурора Віктор Трепак, якого доволі часто пов’язують з командою т.в.о. голови Затокської селищної ради Бокія В.В., подав у відставку:

Так, це правда. Я подав заяву. Вже немає сенсу просто. Працюю до понеділка”, – сказав він в ексклюзивному коментарі LB.ua. Докладнішого коментаря Трепака очікують найближчим часом.

До цього, вранці 27 березня 2020 року, низка ЗМІ повідомила, що генеральний прокурор Ірина Венедіктова відсторонила Трепака від усіх справ, розслідуванням яких займається Служба безпеки України, зокрема від справи про напад на херсонську активістку Катерину Гандзюк і справ Майдану.

Нагадаю, що саме СБУ займалось справою по звинуваченню Погорілого, Шевчука, Кліменко та Коломійця, які є основними свідками по справі по звинуваченню В’ячеслава Бокія у замовному вбивстві адвоката Погорілого.

Трепак всі звинувачення у зацікавленості по всім цим справам заперечував. Трепак – учасник бойових дій на Сході України. З 2015-го по 2016 рік він обіймав посаду першого заступника голови Служби безпеки. Заступником генпрокурора Трепак був призначений 8 жовтня 2019 року Русланом Рябошапкою.

По матеріалам: LB.ua

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ВІКТОР ТРЕПАК ПІДТВЕРДИВ, ЩО ЙДЕ У ВІДСТАВКУ

  1. Я раньше думал, что только Арахамия – это название болезни:) Но прокурор Трепак развенчал миф:)))

Comments are closed.