ЗВЕРНЕННЯ Т.В.О. ТАЇРОВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ БУРЛАКА Л.А. ДО ГРОМАДИ

Кількість переглядів 1045

Дорога громадо!

Я, т.в.о. селищного голови Бурлака Лариса Андріївна хочу звернутися до всіх мешканців Таїровської громади. Це той самий момент, який вимагає нашої максимальної зосередженості і прискіпливого виконання всіх інструкцій щодо протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції. Розуміючи серйозність ситуації ми намагаємося протидіяти можливому занесенню небезпечного вірусу на територію нашої ОТГ. Питання щодо закриття універсаму вирішується. Жителі СМТ Таїрове не залишаться без можливості купити продукти харчування. Продукти першої необхідності будуть продаватися. Також запроваджується волонтерська допомога доставки продуктів додому для людей похилого віку та тих, хто має хронічні захворювання та особливо потребують захисту.

Але цього замало. Нам, всій громаді, потрібно чітко усвідомити, що карантин – це не канікули для дітей, це не відпустка. Карантин — це необхідний захід, котрий несе масу незручностей, але це єдиний дієвий спосіб подолання інфекції, оскільки вакцини та ліків від COVID-19 поки не винайдено. Не виходьте та не відпускайте дітей та людей похилого віку у людні місця без потреби, а при необхідності перебування в магазині чи іншому місці скупчення людей, залишайтесь на безпечній дистанції.

Нагадую, що Таїровською селищною радою проводиться набір бажаючих стати волонтером і допомогти особам, котрі знаходяться в самоізоляції. Докладніше про волонтерську ініціативу можна зателефонувати за багатоканальним номером телефону оперативного реагування Таїровської селищної ради номером:

  • +380 96 233 2559

Також запрошуємо осіб, котрі потребують допомоги з купівлею продуктів, ліків і засобів гігієни звертатись за цим же номером телефону.

І ще раз нагадую, що наш ворог – це паніка, неорганізованість і легковажність. Наші союзники — самодисципліна, взаємодопомога і усвідомлення проблеми. Не довіряйте інформації з непідтверджених джерел. Достовірну інформацію можна отримати з офіційних ресурсів Міністерства охорони здоров’я, сайтів державних і місцевих органів влади, в тому числі і на сайті Таїровської селищної ради.

Незалежно від поглядів і ставлення один до одного, ми — одна сім’я. І ми повинні скласти цей черговий іспит долі для нормального і спокійного життя в подальшому!

Бажаю всім вам міцного здоров’я!

т.в.о. Таїровського селищного голови
Бурлака Л.А.

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

2 thoughts on “ЗВЕРНЕННЯ Т.В.О. ТАЇРОВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ БУРЛАКА Л.А. ДО ГРОМАДИ

  1. Семья- громко сказано! Те заместители, которые вас окружают, вас же и утопят.

  2. Головне, щоб волонтерами не стали ті люди , які щойно повернулися з Польщі , Італії та інших країн !!!

    вони вже своє заробили !!! от вони більше всіх підпадають під ту категорію, хто взагалі не повинен ні куди виходити !

Comments are closed.