В ОДЕСІ ЗНЕСЛИ НЕЗАКОННІ ЮНІПАРКЕРИ

Кількість переглядів 477

02 квітня 2020 року активісти на чолі з Дем’яном Ганулом допомогли мешканцям міста Одеса та знесли незаконно встановлені металеві конструкції – юніпаркери, які заважали одеситам та гостям міста паркуватись в центрі.

На своєї сторінці у facebook Дем’ян написав:

Незаконні конструкції на вул. Базарній.
Сьогодні я завітав до товариша, який мешкає у ЖК «Капітан» що на вул. Базарній. По приїзду, я попросту не знайшов місця аби залишити авто, адже територія біля самого будинку заставлена юніпаркерами (металевими конструкціями). Люди паркують авто другим рядом на дорозі, а якщо не дай Бог пожежа, чи терміново потрібний проїзд швидкої?
Коротше кажучи, я прийняв рішення демонтувати ці конструкції. Разом з Ігор Бєю за допомогою вірного друга «лома» до приїзду поліції було демонтовано 9 юніпаркерів. З’явилися представники “Bank alliance”, які і викликали поліцію. Вони переконували що в них все законно, але згідно виконкому міської ради Одеси від 29.06.2017 року номер 22, ці конструкції підлягають демонтажу. Мені не відомо чому органи місцевої влади ігнорують це, але я знаю що Одеса потерпає від нестачі місць для паркування.
Я попросив власника(за його словами) парковки демонтувати те що залишилося, у іншому випадку це зробимо ми. Не бачу сенсу тегати когось з місцевої влади, але звернути увагу варто.
Поки ми очікували слідчо-оперативну групу, до нас звернулась жіночка та попросила звернути увагу на Пеле-рояль. Там аналогічна ситуація, не шановні чиновники, ваш вихід.
У підсумку ми дали пояснення Поліція Одеської області, та звільнили частину території для одеситів та гостів міста. Далі буде.
Додаю фото та відео
”.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0