У МИКОЛАЄВІ ПОЯСНИЛИ «ФЕНОМЕН» ВІДСУТНОСТІ У НИХ COVID-19

Кількість переглядів 332

Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич не здивований відсутності коронавируса на ввіреній йому території. Нульову кількість випадків він пов’язує з карантином: з початку його дії зменшилася кількість хворих з пневмоніями, хоча смертність в місті відповідає сезону.

Жителі Миколаєва, мабуть, захворіють останніми в Україні”, – заявив Сенкевич.

Варто відзначити, що на коронавірус перевірили тільки у 73 жителів міста та області. При цьому проблем з дефіцитом тестів немає. Тільки минулого тижня до наявних 1’200 тестів привезли партію з ще 5 тисячами. Миколаївська влада не бачить сенсу перевіряти людей при відсутності симптомів.

Тим часом в регіон сьогодні прибуває головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко. Він спробує зрозуміти «феномен» Миколаєва: там дійсно вдалося уникнути зараження або влада приховує статистику.

По матеріалам: PavlovskyNEWS

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “У МИКОЛАЄВІ ПОЯСНИЛИ «ФЕНОМЕН» ВІДСУТНОСТІ У НИХ COVID-19

  1. чтоб не “портить статистику” страны, сейчас быстренько найдут заболевших и даже умерших. Задрали со своим вирусом. То в маске ходить должны только больные! то все подряд! всем сидеть дома, но кому необходимо выходить. Кто выйдет заболеет вирусом, кто не выйдет сдохнет дома от голода! Кому суждено утонуть тот не умрет от вируса!!!!!!!

  2. от этих гребанных масок чешется все лицо, без них нельзя, а в них задохнуться можно, от перчаток и антисептиков шелушаться руки, скоро от мытья рук можно будет можно будет рассматривать кости!!!!

Comments are closed.