В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ СТВОРЮЮТЬ СТРАХОВИЙ ФОНД ДЛЯ ЛІКАРІВ

Кількість переглядів 323

В Україні вже 788 випадків підтвердження захворювання на COVID-19 у лікарів, які стали наслідком виконання ними своїх професійних обов’язків.

16 квітня 2020 року т.в.о. голови Овідіопольської РДА Ігорем Ільченко та головним лікарем Овідіопольської ЦРЛ Сергієм Солтиком прийнято рішення про створення на рахунку медичного закладу так званого страхового фонду на випадок підтвердження захворювання у лікаря Овідіопольської лікарні.

Керівник Овідіопольської райадміністрації повідомляє:

Останні два тижні ведемо перемовини зі страховими компаніями, про можливість застрахувати наших лікарів, які будуть лікувати хворих з коронавірусною інфекцією.
На жаль, компанії, розуміючи ризики та можливі збитки, відмовляються оформлювати страхові поліси саме лікарям
”.

Саме така ситуація і змусила керівника райадміністрації Ільченко І.О. та керівника лікарні Сергія Солтика шукати інші шляхи для створення можливості матеріальної компенсації лікарям.

Створення фонду дозволить надавати матеріальну допомогу у сумі 10 тисяч гривень всім лікарям Овідіопольського району у яких виявлять COVID-19, що майже дорівнює виплатам по страховим полісам у приватних компаніях.

Ми хвилюємось про життя та здоров’я кожного громадянина, але захист наших лікарів є одним з найпріоритетніших завдань на сьогодні”, – додав Ігор Олександрович Ільченко.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИАВ.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0