СУД «ШИБАЄВ – ТУТЕВИЧ»: ТУТЕВИЧ ТАКИ ОТРИМАВ ГРОШІ ДЛЯ ШИБАЄВА

Кількість переглядів 691

06 травня 2020 року, після перерви, поновились судові засідання в Малиновському суді міста Одеси по розгляду обвинувального акту відносно Калаглійского сільського голови Шибаєва Ігоря Валентиновича та Тутевича Олександра Анатолійовича, яких звинувачують в одержанні неправомірної вигоди, простіше кажучи «ХАБАРІ».

І можна з упевненістю сказати – 06 травня відбулося саме ключове засідання по цій кримінальній справі. Сьогодні ми побачили і гроші, і прямий зв’язок в їх отриманні між Шибаєва та Тутевичем.

Відео записи, які зробили оперативники під час розслідування кримінального провадження зафіксували, як потерпілий 04 грудня 2017 року домовляється з Шибаєвим у нього в робочому кабінеті в сільській раді саме по питанню виділення земельної ділянки в селі Калаглия і відразу після цих переговорів потерпілий пішов до Тутевича в магазин і там відбулося головне – вручення першої 1’000 доларів США сама для вирішення питання по виділенню тої земельної ділянки за яку потерпілий домовлявся з Шибаєвим.

І при цьому Тутевич все під відео фіксацію відкрито розповів:

Так ты мне даешь штуку, да? Тысяча гривен”, – саме гривнями він називає долари США, хоча на відео чітко видно, що він перераховує саме долари.

Я думаю эта тысяча гривен (доллары) не меченные, да?..”, – продовжив Тутевич. “Когда я буду уверен, что все идет нормально… я тебе звоню и ты мне привозишь остальную сумму. Если что-то не так ты получаешь все свои деньги назад. Но, значит есть одно условие… – с твоей стороны отказа уже не будет. То есть – ты отказался и все пропало. Ты понял, да?.. Ты идешь на такие условия?.. Если с нашей что-то не получается, тогда это идет на возврат…

І саме 200 доларів з цієї 1’000 далі були виявлені потім під час обшуку вдома у голови Шибаєва: і серія та номер купюр збіглися. І саме про ці гроші Шибаєв весь час писав скарги слідчому: поверніть мої накопичення.

В принципі ми вже маємо свою точку зору по цій кримінальній справі: Тутевич далеко не просто пенсіонер, Тутевич грав важливу роль в справі- його обов’язок був зробити так, щоб потерпілий дав гроші, і Тутевич свого домігся: гроші були отримані і дуже важливо ці гроші дійшли до адресата Шибаєва, який і забезпечив рішення під це взяті зобов’язання.

Суд триває і по всій видимості в справі є ще чимало цікавого. Наступне засідання 19 травня 2020 року о 15:00.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “СУД «ШИБАЄВ – ТУТЕВИЧ»: ТУТЕВИЧ ТАКИ ОТРИМАВ ГРОШІ ДЛЯ ШИБАЄВА

  1. Це їх так підставляють? Двух разводіл. Рахує гроші як свої, не видно як вони сопротівляться

    1. По видео четко видно, что Тутевич понимал, что делал и вторая сумма, перекинутая через забор и была той суммой, которая называется “остальные”

  2. А всем говорили,что им подкинули деньги. За видео не знали ,что-ли. Сволочи, продавать землю за бабло, за то не давать сиротам, многодетным, гос.служущим .Сволочь Шибаев, вместе с Паршенко.

  3. Зато сколько крику от подпевал Шибаева было, когда эти 200 баксов у него конфисковали. “Верните честнозаработанные деньги”.
    Хотя с другой стороны и не поспоришь, на лохах честнозаработанные .

Comments are closed.