ЧОМУ ЗАЧИНЯЄТЬСЯ ВІДДІЛЕННЯ ОЩАДБАНКУ В ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ?

Кількість переглядів 1202

В Україні триває оптимізація банківської системи. У зв’язку з розвитком on-line сервісів, банки закривають неефективні та безперспективні відділення. Замість відділень «аля-совок» з метою надання більш ефективних та якісних послуг банки відкривають відділення нового формату.

Ми вже повідомляли про закриття два роки тому банківського відділення АБ «Південний». Настав час і для відділення Ощадбанку №10015/0338 яке знаходиться по вул. Ентузіастів, 8.

Місцеві депутати намагаються щось змінити. На останній позачерговій сесії Великодолинської селищної ради, яка відбулась 06 травня 2020 року депутатським корпусом прийнято рішення, яким затверджено звернення до Кабінету Міністрів України та до керівництва Ощадбанку стосовно відновлення роботи цього відділення Ощадбанку.

Проте це звернення навряд чи буде взято до уваги. Банк має певні фінансові зобов’язання перед державою та повинен забезпечувати щонайменше беззбиткову роботу відділень та філій, Тому все, що не приносить прибуток буде закриватись.

Але мешканці Великодолинського не залишаться без банківського обслуговування. По вул. Семашко, 1 (в будинку КП «Великодолинське») знаходиться відділення Ощадбанку №10015/0334 куди й будуть переведені всі відкриті рахунки клієнтів банку.

Тому не варто шукати якійсь прихований сенс у закритті відділення в смт Великодолинське. Нічого, крім економічної доцільності в цьому немає, банк має генерувати прибуток для свого акціонера – держави.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

5 thoughts on “ЧОМУ ЗАЧИНЯЄТЬСЯ ВІДДІЛЕННЯ ОЩАДБАНКУ В ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ?

  1. Когда же наконец закроют больницу?
    Сразу снимется огромная нагрузка на бюджет!

  2. Це новий спосіб боротьби з корона вірусом. Звести всіх в одне віділення де люди, а особливо добросовісні платники (пенсіонери) за комунальні послуги та інші операції в тому числі за отриманням песії будуть з вечора займати чергу. У правоті мною написаного дуже просто переконатися. Підійдіть в робочий час до відділення ощадбанку у Великодолинському по вулиці Світла і ви прозріете.

    1. Долб…бы, в следующий раз проголосуйте за Витальку.

  3. В Овідіопольському відділенні перед новим роком в черзі простояла 4 години. Клас Всі плітки почула про всіх і вся.

Comments are closed.