ПОЖЕЖА НА «НОВОЇ ПОШТІ»: КОМЕНТАР ПРЕССЛУЖБИ ПІДПРИЄМСТВА

Кількість переглядів 507

20 травня 2020 року приблизно о 18 години у 3-му відділенні Нової пошти в м. Чорноморськ (Одеська обл.) спалахнула посилка. Прессекретар «Нової пошти» Оксана Тарасенко прокоментувала інцидент:

В середу, 20 травня, у відділенні №3 міста Чорноморська сталося займання однієї з посилок. Співробітники відділення винесли посилку на вулицю, викликали пожежних. Виявилося, що в посилці знаходилися склянки з бромом. Одна зі співробітниць відділення під час інциденту відчула погіршення стану, їй одразу викликали швидку. Наразі її стан нормалізувався. Співробітниця має медичну страховку від компанії, її надається все необхідне лікування.
Просимо клієнтів дотримуватися правил надання послуг і не відправляти заборонені для перевезення вантажі, адже це може нашкодити здоров’ю людей або іншим відправленням. З повним переліком таких відправлень можна ознайомитися за посиланням: Заборонені до перевезення відправлення
”.

Сподіваємось, що клієнти транспортних підприємств надалі будуть більш свідомо відноситись до правил перевезень вантажів. Здоров’я – це найбільший скарб людини, який не порівняти з іншими цінностями!

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0