У ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ ЗГОРІВ ГАРАЖ

Кількість переглядів 801

21 травня 2020 року в смт Великодолинське відбулось загоряння гаражу у приватному господарстві по вул. Чорноморська,30. В результаті пожежі повністю згоріло приміщення площею біля 40 м2 та автомобіль, який знаходився всередині.

По інформації від свідків, дане приміщення використовували під ремонтну майстерню, а автомобіль, який згорів був доставлений саме для ремонту електрообладнання. Під час загоряння двигун автомобіль був запущений.

Рятувальники ДСНС доволі швидко локалізували пожежу та загасили її. На місце прибула машина «швидкої» допомоги в яку сів чоловік з будинку на ім’я Олег Мирошниченко. Відповідно до публічної кадастрової карти земельна ділянка за адресою вул. Чорноморська,30 належить Приходько Марині Валентинівні.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “У ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ ЗГОРІВ ГАРАЖ

  1. Как глупо присваивать новость, ту что намного раньше показали жители Великодолинского

    1. Не несите бред. Каким образом можно присвоить новость? На новости есть авторские права? Тогда назовите тот орган, который регистрирует такое право.

  2. Глупо не те що присвоїв, глупо виглядає тн як подали новину. Чому не доповнили новинами про стан місцевої пожежної команди.
    Про технічний стан пожежної машини, про те як голова ігнорує потреби пожежників?
    Я в смт є житлові дома багатоповерхові.
    Адміністрауія селища занепастела ділянку вогнеборців. Як селище з населенням в 15 тис душ не має пожежної команди? В той час коли то тут, то там з’являються новини про жертв пожеж. В смт Великодолинське миють бюджет , та ігнорують нужди пожежників.
    Ганьба такій владі , та таким журналюгам

  3. Повідрубувать би вам органи руху, фраза із фільму. Але я нн про те.
    Вже якщо ви виклали статью про пожежу, то чомк не розповіли про стан пожежної частини яка знаходиться на территорії смт. Тому- що зарплатню від корумпованої влади нн отримаєте?
    Від коли це журналісти замовчувати проблеми пов’язанні з владою?

  4. Свидетели огонь, кроме детей уже никто не хочет с вами общаться? Это уровень, это высокий показатель рейтинга!!!!

  5. Так а што п*д*р*с* депутаты пожарную команду угандошили, это пока машины и гаражи горят. Скоро начнут гореть семьи в домах. Пора этих бобров гнать в шею из нашего поселка.

  6. Бобры депутаты пожарку уничтожили, граб мутит с недвижимостью. Где статья поо то как граб кинул маргинала на дом?

  7. Хорошая у граба компашка продажные журналисты и цыгане для швырялова жителей поселка.
    Какая статья Ромке это не интересно

  8. Юрец, Вован и Ромчик одна компашка, но эти хоть активные, а вот пасивы которые в этом принимают участие этих вообще ничего не тревожит. Они по тихому сливают поселок

Comments are closed.