В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ СУДІ РОЗГЛЯДАЄТЬСЯ СПРАВА ПОБИТТЯ НЕПОВНОЛІТНЬОЇ

Кількість переглядів 837

22 червня 2020 року в Овідіопольському районному суді Одеської області пройшло підготовче засідання суду у справі про нанесення легких тілесних ушкоджень жительці смт Великодолинське Дар’ї Ободовської.

Нагадаємо, що 13 лютого 2020 року в смт Великодолинське неповнолітня Катерина Гудзенко завдала публічні побої Дар’ї Ободовської. Все, що відбувається знімалося на відео підлітками, які там знаходились.

Справа набула суспільного резонансу, органи поліції провели швидке та ретельне розслідування в результаті чого справа передана до суду з метою застосування примусових заходів виховного характеру до Катерини Гудзенко.

Перед початком підготовчого засідання адвокат обвинуваченої Ольга Байрактар почала висловлювати своє невдоволення знаходження у залі судового засідання преси. Коли засідання почалося, мати КатериниОлена Гудзенко попросила суд провести засідання в закритому режимі через розгляд справи над неповнолітніми.

Суддя Ганзій Д.М. задовольнив клопотання Олени Гудзенко і постановив проводити засідання в закритому режимі на підставі п.2 ст.27 кримінально-процесуального кодексу.

Після засідання ми спробували отримати коментарі у сторін процесу. Обвинувачена сторона та їх адвокат відмовились від коментарів. Адвокат постраждалої Кристина Артем’єва повідомила, що слідчі органи надалі кваліфікацію злочину по ч.1 ст.125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження». На підготовчому засіданні постраждала сторона подала цивільний позов про відшкодування матеріальної та моральної шкоди. Сума матеріальної шкоди – близько 10 тис. грн, сума моральної шкоди 50 тис. грн. Для ознайомлення з цивільним позовом обвинувальній стороні надано три дні.

Наступне засідання відбутися 26 червня 2020 року. За перебігом справи можливо спостерігати на сайті Судової влади за єдиним номером № 509/1614/20.

Ще матеріали на тему:

  1. ДЕТСКОЕ НАСИЛИЕ. В ВЕЛИКОДОЛИНСКОМ ДЕВОЧКИ ПУБЛИЧНО ПОБИЛИ СВЕРСТНИЦУ
  2. БУНТ РОДИТЕЛЕЙ. ДЕТСКОЕ НАСИЛИЕ В ВЕЛИКОДОЛИНСКОМ ЧАСТЬ 2
  3. ДИТЯЧЕ НАСИЛЬСТВО В ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ РОЗГЛЯДАТИМЕ ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СУД

Роман Варшанидзе, Андрей Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
4
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

19 thoughts on “В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ СУДІ РОЗГЛЯДАЄТЬСЯ СПРАВА ПОБИТТЯ НЕПОВНОЛІТНЬОЇ

  1. Так ей и надо, курве малолетней)

  2. Жаль,что не посадили в СИЗО её бы очень быстро успокоили там.

  3. Роман, а что там с заседанием 02.07.20 по детским деньгам? Поговаривают, что дали команду не освещать процес. А как же обесчещенный репортаж? Или всё-таки балабол? Посмотрим как Роман выполняет обещания…. посмотрим чьи жёны там будут, каких депутатов…

  4. Роман,як закінчилася справа щодо нанесення вами пошкоджень середній тяжкості дитині?

  5. Роман а что там с наркоманами? Роман а что там с собаками? Роман а что там с Гончаровым Грабом и прочими? Роман ответь не молчи. Роман мы без тебя никак

  6. Мало видшкодування ,тысяч 300 моральный ущерб и все посадки поубирать

  7. Жаль, что не в колонию, очень жаль , таких всех идиотов нужно только в колонию отправлять и очень маленький моральный ущерб очень маленький.

    1. не треба ні яких колоній !!!
      якраз матеріальна компенсація думаю буде актуально !
      як мінімум на перший раз !!!
      від того , що її закриють у колонію, не факт, що вона виправиться, а постраждала сім’я від цього нічого не отримає …
      Так, що чекаємо вироку суду …

  8. Деньгами счастье не купишь. Главная цель не в этом. Главное чтобы Катя поняла свой проступок и вынесла из этого урок. И все подружки ее должны понять что наказание не избежно.

  9. Я бы к этому еще и обязательные работы на благо поселка добавила: уборка территорий, покраска/побелека и так далее. Желательно вместе с её подружками.
    А еще раньше таких на учет в полиции ставили, жаль, сейчас такое не практикуют.

    1. Очень жаль, действительно на уборку территории гнать таких нужно белить, красить было бы очень хорошо посадки от мусора убирать.

  10. Роман Автонділович, підкажіть будь ласка. Чи правда те що ви насправді більше не маєте зацікавленності в висвітленні процессу по Ю.А.Нікітінський. Ви такі дійшло сгоди и знову потоваришували, чи то брешуть собаки заздрістні і ваше принцепове ставлення не змінилося. Я розумію що ви теж людина і маєте годувати дітей, але вам таким дешевим гівнюкам не соромно людям у очі дивитися?

    1. Посадять Нiкiтiнського, не посадять – це ще питання, а їсти хочеться зараз. “Когда ж схоронят на кладбище,
      Не будет ложью написать
      “Он умер от нехватки пищи,
      Поскольку все не смог сожрать”.

  11. Так а что там у вас с этими активистками большедолинскими? Порешали? А то столтко кипиша вокруг вас, что делите? Почему не договариваетесь. Я смотрю там бабы битые, вам в команду такие бы пригодились. Как репях вцепились в Володьку. Вот и вашу альтернативу смотрю накрывает.

    1. Не хвилюйтеся, будь ласка, всі і все вже порішали…

  12. Ооо, смотрю доходит дело до финала. Скоро Юрца за уши притянут, Ромка конечно молоток. Сказал покажу , сделал. Не трепачь или не сделает?

  13. Теперь друг друга будут снимать и в интернет отправлять.
    Вроде все взрослые люди,а ведут себя как малолетки стыдно за таких людей.

Comments are closed.