КП «ЖКП ТАЇРОВЕ»: ХТО СТВОРЮЄ СХЕМИ ТА КОГО І КУДИ НЕ ПУСТИЛИ?

Кількість переглядів 842

Останнім часом навколо комунального підприємства «ЖКП Таїрове» Таїровської селищної ради розгорнулись баталії в яких приймають участь адвокати, громадські діячи, журналісти та навіть державні органи. Щоб розібратись в усіх цих хитросплетіннях ми надали слово керівнику підприємства Андрію Гренадьорову.

Як з’ясувалось зі слів директора комунального підприємства, всі спроби ввести в оману громадськість направлені на дестабілізацію ситуації в громаді та створення нездорової атмосфери в колективі підприємства.

Старший дерінспектор
Андрій Островський

Інспектори екологічної інспекції не були допущені на перевірку з причини порушення порядку допуску на таку перевірку. Старший державний інспектор по охороні навколишнього середовища Андрій Островський не спромігся навіть зробити запис в Журналі реєстрації заходів державного нагляду, що є підставою його не допуску на перевірку на підставі ст.10 закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».

Про схеми, які були озвучені державним інспектором більш детально може розповісти колишній працівник підприємства Олексій Колесников, який прямо приймав участь в не допуску на перевірку екологічних інспекторів ще у 2018 році.

Колишній юрист ЖКП
Олексій Колесников

Також колишній юрист Колесников лукавить та називає не справжню причину свого звільнення. Таке звільнення відбулось після розпису на нього доповідної головного інженеру підприємства про незаконне підключення одного з житломасивів громади до водопостачання. Але Олексій не забажав розглядати цю доповідну і звільнився за власним бажанням.

Його заяви про те, що влада працює лише на тих ділянках, де проживають депутати та керівництво селищної ради не мають жодного підґрунтя. Комунальне підприємство працює у штатному режимі та виконує свої обов’язки на всій території громади.

Андрій Гренадьоров прямо вказав:

…Він (Олексій Колесніков – ред.), намагається спотворити дійсну ситуацію на підприємстві для нездорового сприйняття роботи КП ЖКП та селищної ради…

Ніякого скидання стічних вод в Сухий Лиман КП ЖКП не проводить. Запуск очисних каналізаційних споруд в смт Таїрове заплановано на осінь. На об’єкті планується провести комплекс заходів для введення його в експлуатацію. Для цього буде проведене очищення всіх резервуарів, реконструкція інженерної мережі, переливних труб та відстійників, модернізація установки очищення «Біо Сов».

Андрій Гренадьров підсумовуючи нашу зустріч звернувся до громади:

Будь ласка не слухайте та не довіряйте провокаторам, а по інформацію та про справи звертайтесь до нас…

Більш детально про розповідь директора комунального підприємства дивиться у відео сюжеті.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “КП «ЖКП ТАЇРОВЕ»: ХТО СТВОРЮЄ СХЕМИ ТА КОГО І КУДИ НЕ ПУСТИЛИ?

  1. А доступ к журналу у эколога был? Хотелось бы увидеть ваше интервью на не зависимом ресурсе. Данный сайт работает по заказу и за деньги. Знаю место где с Совиньона течёт канализации в Сухой лиман и море

  2. Вам Роман, должно быть стыдно. Вы превратились в пресс-секретаря Гренадерова.

    1. О чем Вы? О каком стыде спрашиваете. Он же сам неоднократно говорил, что он самозанятый предприниматель, зарабатывающий деньги. А что главное для предпринимателя? Правильно, – прибыль! А Вы про стыдно…

  3. Я дал слово Гренадерову на те высказывания, которые появились в СМИ. Да, есть проблемы с очисными. А их не было раньше? Десятки лет никто и ничего не рашал по этому вопросу! И всех все устраивало? Все работали в ЖЕКе и всем было хорошо: зарплатка текла, кабинетики теплые… Все у таировской громады впереди и все обязательно сделают. тем более сделано уже не мало.

  4. А сколько стоит такой репортаж? Так, чтоб лизнуть старый геморой, хочу такой же заказать, а то проворовался очень…

    1. Судя по уровню статеек, это не будет дорого…

  5. Роман, я про тебе був кращої думки, твоє видання, стало схоже на газету правда цккпсс

  6. Гренадеров зарабатывает, а Роме обидно, он тоже хочет.

  7. Добрый день! Хочу обнародовать нашего местного «патриота» – журналиста Варшанидзе Романа, с уголовным прошлым, который и сейчас работает с наездами под заказ на предпринимателей и односельчан наших, и с этого имеет вознаграждения, Варшанидзе Романа, который непонятным путем получил корочку журналиста, и с помощью ее мешает заниматься предпринимателям работать в это трудное время, а ведь предпринимательские налоги содержат почти весь бюджет местный. Этот журналист довел до смерти женщину на рынке, постоянно нарушает права человека и этику журналиста. Общественная организация « Дии та Довира» , в которой и я состою, уже больше года пытается сохранить целостность Овидиопольского района, тоесть два села Калаглия и Николаевка присоединяться до Овидиополя, а не до с. Маяки. Но есть заинтересованные люди, которые эти два села хотели втайне от жителей присоединить к Маякам без ведома жителей этих сел, которые и заказали Варшанидзе Романа, чтобы он делал проблемы тем, кто помогает сохранить целостность района. Когда были выборы президента, я обнаружил подкуп наших продажных жителей за голос в адрес Порошенко, и адрес назвал, я позвонил Варшанидзе, на что он не отреагировал вообще, зная, что я в команде Зе !? Потому что, кто платит, на того он и работает… Таких случаем очень много!? Варшанидзе Роман показывают на камеру себя патриотами, а на самом деле все наоборот! Много можно писать о них, но нужно предотвращать беспредел этих двух личностей! Предприниматели, в том числе и я помогаем детям и жителям финансовой поддержкой, платим налоги, даем рабочие места, и давайте будем вместе защищать наши интересы в жизни и работе! Я хочу создать ассоциацию предпринимателей, в которой будут находиться добросовестные предприниматели, и мы вместе будем защищать свой бизнес от тех, кто под заказ чей то , мешает нам жить и работать! И обращаюсь ко всем предпринимателям и жителям нашего района, кого касались наезды со стороны Варшанидзе Романа и его семья а также от кого они требовали деньги, звонить на мой номер телефона 0674862405.

Comments are closed.