ПІДОЗРЮВАНИЙ У ЗҐВАЛТУВАННІ ВЖЕ НА ВОЛІ

Кількість переглядів 1104

Як ми вже повідомляли, 24 липня 2020 року мешканець ЖК “Райдужний” Сергій Приходько у ССК «РОСТОК» (село Калаглія), Овідіопольського району Одеської області, за версією слідства, скоїв зґвалтування неповнолітньої. Сплативши заставу у сумі 210’200 грн, підозрюваний Приходько С.Ю. вже вийшов з-під варти.

Після оприлюднення судової Ухвали від 24.07.2020 року по справі №509/3510/20, стали відомі деякі деталі злочину.

Приходько С.Ю. уродженець смт Велика Олександрівка Херсонської області має середню освіту, не одружений, має на утримання малолітню дитину. 23 липня він разом з іншими родичами у будинку №115, які знаходиться у споживчому садовому кооперативі «РОСТОК» (с. Калаглія) святкували день народження малолітньої дитини. Під час святкування присутні вживали алкогольні напої.

24.07.2020 року приблизно о 05.00 годин, Сергій Приходько, відвідуючи кімнату, в якій ночувала неповнолітня та двоє інших малолітніх дітей, одна з яких була його рідна донька, зайшов до кімнати де і скоїв свій злочинний акт, якій підтверджують свідки. Більш детально про події описано у судовії Ухвалі на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

За виявленими подіями, Овідіопольський відділ поліції з 24.07.2020 року розслідує кримінальне провадження №12020160380001110. Відразу після відкриття кримінального провадження підозрюваний Приходько С.Ю. був затриманий в порядку ст.208 КПК України.

На підставі Ухвали Овідіопольського районного суду до Приходько С.Ю. застосований запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в Одеському Слідчому Ізоляторі №21 УДПС України в Одеській області строком на 60 днів, до 07 години 30 хвилини 22.09.2020 року з можливістю внесення застави в розмірі 100 (ста) прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 210’200,00 грн.

27.07.2020 року за Сергія Приходько була внесена застава і він вже перебуває на волі. Слідство триває.

28.07.2020 року до редакції газети «Альтернатива.орг» завітав Олег Теплиць разом зі своєю дружиною, які є родичами неповнолітньої та вимагали від редакції прибрати інформацію про злочин. Я, як головний редактор, відмовив їм у цьому (подробиці спілкування дивиться у відео сюжеті).

Дуже хочемо щоб слідство розібралось у цієї справі та винні особи були притягнути до відповідальності. Також дуже цікаво, де батьки неповнолітньої потерпілої і де господарі будинку? Відповідно до реєстру власності, будинок №115, якій розташований в Одеській області, Овідіопольський район, Калаглійська сільська рада, споживчий садовий кооператив «Росток» з 24.12.2007 року належить Вишневському Володимиру Аврамовичу.

По можливості, будемо слідкувати за справою.

Ще матеріали по темі:

У ССК «РОСТОК» ЗҐВАЛТОВАНА 15-РІЧНА ДІВЧИНА

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
1

9 thoughts on “ПІДОЗРЮВАНИЙ У ЗҐВАЛТУВАННІ ВЖЕ НА ВОЛІ

  1. Я оце не второпав, це свiтлина Бандери висить на стiнцi у Варшанiдзе? Оте негiддя, що пiшло воювати з нацистами?

  2. Степан Андрі́йович Бандера це борець за незалежність України Разом з Ярославом Стецько був автором Акту відновлення Української Держави 30 червня 1941 року. Степан Бандера — справжній герой України, який боровся, як з нацистами так і з комуністами!

  3. Варшанідзе,теж гвалтивник.
    Кілька років тому згвалтував жіночку.
    Була заява до міліції,але залякування та гроши зробили свою справу.

  4. Досить ту вже писати нісенітниці про Варшанідзе. Нікому це вже не цікаво і всім давно зрозуміло, що це брехня. Якщо є факти напиши. Немає фактів займися собою, скоро він і до тебе прийде!

  5. Над ругались над ребёнком, виноваты все кто находился в этом доме в этот час, ребёнку стыдно, лучше бы этого не было, но факт и это тоже нужно пережить, его тоже жалко пьян был, а остальные люди, гости куда смотрели как вы допустим? Это ужас.

  6. Позор украинской власти если не можем защитить ребёнка.Износиловал и на воле!!! Это нормально???

  7. Насильника жалко пьян был?????Дурдом!!!!!Украина без будущего!!!!Перетрахаете один одного и сдохните.

Comments are closed.