ЗАТРИМАНІ ЗЛОЧИНЦІ, ЯКІ ПОГРАБУВАЛИ ЛІТНЮ ЖІНКУ В ЙОСИПІВЦІ

Кількість переглядів 565

Овідіопольським відділом поліції затримано раніше судимого чоловіка та його спільницю, які скоїли розбійний напад на літню жінку у с. Йосипівка Овідіопольського району Одеської області.

09 серпня 2020 року помітивши на літній жінці золоті прикраси, скориставшись тим, що вона знаходилась у себе вдома у с. Йосипівка, чоловік ромської національності 1964 р.н. та його спільниця з Полтави, 1971 р.н., проникли до неї в будинок №117 по вул. Софіївська та викрали золоті прикраси.

Під час проникнення до будинку нападники нанесли постраждалої легкі тілесні пошкодження, зв’язали її та зниклі з місця злочину. Завдяки оперативно-розшуковим заходам працівників Овідіопольського відділу поліції нападники були виявлені у м. Києві де були затримані згодом та доставлені до Овідіопольського ВП ГУНП України в Одеській області.

По факту розбійного нападу слідчим відділом зареєстроване кримінальне провадження за ч.3 ст. 1871 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). Затриманим оголошена підозра та судом обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Тривають слідчі дії.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
2

2 thoughts on “ЗАТРИМАНІ ЗЛОЧИНЦІ, ЯКІ ПОГРАБУВАЛИ ЛІТНЮ ЖІНКУ В ЙОСИПІВЦІ

  1. зв’язались її та зниклі з місця злочину

  2. Эти БЕЗДАРНИКИ еще и поймали кого- то!!!! ???

Comments are closed.