СКОЄНИЙ НАПАД НА СУДДЮ БІЛЬГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО СУДУ

Кількість переглядів 963

У ніч з 15 на 16 серпня 2020 року був скоєний розбійний напад на суддю Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області Шевчук Юлію Валеріївну.

Напад здійснений чотирма зловмисниками, які били суддю та вимагали гроші та коштовності. У результаті розбійного нападу суддя Шевчук Ю.В. отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому ребер та закритої черепно-мозкової травми. Зараз суддя знаходиться у лікарні.

По даному злочину відкрите кримінальне провадження та проводяться слідчі дії, але збори судів Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області вважають дії правоохоронців недостатніми та звертаються до вищого керівництва держави з метою взяття справи на контроль.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
2

6 thoughts on “СКОЄНИЙ НАПАД НА СУДДЮ БІЛЬГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО СУДУ

  1. Гроші і коштовності не постраждали ??? Шкода Юлю …

  2. А все прошли аттестацию нашей прокуратуры?

  3. Судді вважають дії правоохоронців недостатніми та звертаються до вищого керівництва держави?
    А дії правоохоронних органів у випадках зі звичайними смертними достатні?
    Якби судді не брали би хабарів – правоохоронні органи виконували свої обов’язки сумлінно та не треба було звертатися до вищого керівництва країни!

  4. Не треба в деклараціях писати сотні тисяч $, які нібито дома тримають… по суті яких не має, але записують в рахунок майбутніх хабарів… от і приходять за цими записаними коштами

  5. Лучше бы вы там сроки нормальный по закону давали преступникам а не домашние аресты за доллары, вместо жалоб на бездействие полиции… проснулись… чтоб вы так за простых смертных переживали которых грабят и избивают каждый день… ты смотри, жалобщики, полиция ничего не делает…

  6. Логический результат судебной коррупции. Бабло, полученное от преступников, не спасает от преступников, а притягивает их и дает им уверенность в безнаказанности.

Comments are closed.