У СУХОМУ ЛИМАНІ ВІДКРИЛИ ФАП ПІСЛЯ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ

Кількість переглядів 594

Відтепер мешканці Таїровської громади зможуть отримувати медичні послуги в оновленому фельдшерсько-акушерському пункті у Сухому Лимані. Заклад відкрили після капітального ремонту.

У приміщенні замінили електрообладнання, підлогу, встановили нове медичне обладнання, пофарбували стіни та фасад, а поруч із ФАПом висадили 15 туй та встановили огорожу. На території також з’явилися гойдалки для малечі. У відкритті оновленого медичного закладу взяла участь т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака, медики та мешканці громади.

Відтепер сухолиманці мають сучасний ФАП у якому приємно отримувати медичну допомогу. На реконструкцію закладу було витрачено близько 980 тисяч гривень. Медична допомога та аналізи безкоштовні для мешканців громади, які уклали договір із сімейним лікарем. Плануємо і надалі відкривати такі важливі об’єкти в Таїровській ОТГ”, – зазначила т. в. о. голови Таїровської селищної ради Лариса Бурлака.

Сухолиманський ФАП налічує 4 кабінети: сімейного лікаря, профілактичних щеплень, маніпуляційний та санітарну кімнату. У медичному закладі працюватимуть сімейний лікар та 2 медичні сестри.

Анна Бєлікова

Прессекретар Таїровської селищної ради

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “У СУХОМУ ЛИМАНІ ВІДКРИЛИ ФАП ПІСЛЯ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ

  1. У нас в Великодолинском кроме скворечников под названием ЖК Граб ни одного социального объекта не построил. У него совсем другие интересы. Бедный скитается по Совиньонам, поэтому какое ему дело до нужд людей. Он детский сад на ЖБИ уже 9 лет ремонтирует и наверное снова включит в программу обещаний ведь скоро выборы. А рулить будучи год в декрете после того как его “оплодотворил” Варшанидзе прикрываясь бабами ох как удобно.

  2. А Никитенко кругом ленточки перерезает, смешно, не позорся, дура кончинеловская….смойся в своё Мирное. Конченая.

Comments are closed.