НАСИЛЬСТВО НАД ДІТЬМИ У СОГ «ВОЛНА»

Кількість переглядів 1559

27 серпня 2020 року на номер «102» надійшов виклик з повідомленням, що у СОГ «Волна» (Молодіжненська сільська рада, Овідіопольського р-ну) по вул. 26-лінія у будинку №46 громадянка Молдови тривалий час знущається над власними дітьми.

Телефонував сусід з будинку №48 Сергій Савчук. Окрім правоохоронців, Сергій запросив ще і журналістів «Альтернатива.орг».

Прибувши на місце ми з’ясували, що у будинку №46 проживає громадянка Молдови Ольга Флорьян разом з цивільним чоловіком та двома малолітніми дітьми від першого шлюбу: Сонечкою 6 років та Артемом 5 років.

Тривалий час з будинку №46 доноситься дитячий плач та крики дорослих людей з нецензурною лайкою. Тривалий час Соня та Тема показують сусідам свої побої. Тривалий час діти скаржаться на страх перед мамою.

Щоправда, при мамі діти навпаки висловлюють любов до мами і заперечують насильство, але як тільки мами немає поруч діти починають розповідати деякі подробиці насильства.

В результаті троє сусідів: Сергій Савчук, Людмила Коненкова та Денис надали покази поліціантам. Сам Савчук С.І. написав заяву на ім’я начальника Овідіопольського ВП ГУНП України в Одеській області.

Заява надійде на розгляд до поліції превенції та до її розгляду будуть залучені фахівці у справах дітей. За результатами розгляду буде прийнято відповідне рішення. Окрім цього необхідно з’ясувати, чи не порушує громадянка Молдови Ольга Флорьян міграційне законодавство України.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
3
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

2 thoughts on “НАСИЛЬСТВО НАД ДІТЬМИ У СОГ «ВОЛНА»

  1. Его в яму а ее в Моддову уверен Дети не ее,

Comments are closed.