ДВІ «TOYOTA COROLLA» НЕ РОЗІЙШЛИСЬ В СЕЛІ БАРАБОЙ

Кількість переглядів 858

29 серпня 2020 року на автодорозі Н-33 «Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші» у населеному пункті Барабой жінка за кермом червоного Toyota Corolla не надала перевагу сріблястої Toyota Corolla та потрапила до лікарні.

Від’їжджаючі заднім ходом від магазину, жінка не помітила інший автомобіль, який рухався у бік населеного пункту Овідіополь. Швидкість руху сріблястого Toyota Corolla не дозволила уникнути зіткнення, яке прийшлось прямо у водійські двері червоної Toyota.

По інформації, стан постраждалої задовільний, ніяких переломів немає. Лікарі Овідіопольської районної лікарні надали первинну допомогу та імовірно госпіталізація не знадобиться. На місці ДТП перебував її чоловік, головний редактор газети «Наддністрянська правда» Добровольський В.Я. В сріблястої Toyota Corolla ніхто не постраждав.

На місце прибули поліціанти для складання матеріалів пригоди та надання оцінки діям кожного з учасників ДТП.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
3

7 thoughts on “ДВІ «TOYOTA COROLLA» НЕ РОЗІЙШЛИСЬ В СЕЛІ БАРАБОЙ

  1. Якщо тойота червоний, то це “він”, а сріблястий – то вже “вона”. Цікаво, буду знати тепер 🙂

  2. Неху*, козам садится, за руль за цыбулю купила права и убивают людей.

  3. Якщо красний автомобіль здавав назад, він виїжджав на свою полосу, Сріблястий автомобіль рухався з Одеси в сторону Овідіополя, то як Сріблясте авто опинилося на лівій полосі дороги. Чи може я щось не розумію.

Comments are closed.