В ОВІДІОПОЛІ ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКА ЗА СПРОБУ ДАТИ ХАБАР СЛІДЧОМУ

Кількість переглядів 1127

03 вересня 2020 року в Овідіополі біля будинку №7 по вул. Портова відбулось затримання чоловіка, який намагався дати «хабаря» слідчому Овідіопольського відділу поліції.

За нашою інформацією, у відношенні чоловіка Овідіопольським ВП ГУНП України в Одеській області відкрито кримінальне провадження, яке він намагався закрити за будь-яких обставин. В ході спілкування зі слідчим він відкрито запропонував неправомірну вигоду, про що слідчий, у встановленому законом порядку, повідомив свого процесуального керівника.

За цим повідомленням слідчого було зареєстроване кримінальне провадження по ч.3 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) в рамках якої задокументовані неправомірні дії чоловіка.

Під час передачі 400$ особу було затримано. Йому повідомлено підозру про вчинення кримінального правопорушення та затримано на підставі ст.208 КПК України. В автомобілі BMW з іноземною реєстрацією BGCB 3942 MT на якому приїхав підозрюваний та автомобілі KIA д/з ВН 7322 ІР де знаходились його знайомі був проведений обшук. Автомобіль BMW заарештований в рамках кримінального провадження.

Тривають слідчі. Подробиці спробуємо дізнатись під час обрання судом запобіжного заходу.

Відео: Мурад Варшанідзе, ГО «Незламна позиція»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКА ЗА СПРОБУ ДАТИ ХАБАР СЛІДЧОМУ

  1. Удивительно,а почему не взял?? Наверное мало давали .

    1. Да полиция у нас полные долбо..ебы

  2. 1. Ромик, выучи, наконец-то, правила пунктуации, т.е. научись расставлять знаки препинания, в частности, запятые.
    2. Когда указываешь суммы в иностранной валюте, то сначала ставится знак, обозначающий валюту, а только затем уже цифры. Например, $500, а не 500$, как ты это делаешь.
    3. А может тебе лучше пойти в полицию и честно потрудиться в пресс-службе? А то ты – какой-то ОКОЛОкриминальный… Не получается назвать тебя репортером…

  3. А где ж оператор Хлопчик?
    Отстранили от должности?

    1. А зачем его отстранять?
      Он работу выполнял свою? Выполнял!
      А наказание уже наказан.
      А мы все святые?
      Да,виноват и вести себя нужно по скромнее

  4. Сегодня видел, его не переживайте Хлопчик роботает ещё и как!
    Здоровался сегодня с ним!
    …..

    1. Так, никто и не переживает, камеру ему в руки или еще куда…

  5. Не , ну Фисюк . по сравнению с ” мальчиком-Хлоп чиком ” просто Ангел !!! Назвал вещи своими именами – Бакалова ” мудаком ” и ” дебилом ” ! Никто даже и не сомневается в правильности сказанного им ! А Ромина пьяная и неадекватная редакция во главе с ним – полный отстой ! Это факт ! Но прикормленная !!! А истина для них , как и справедливость – ничто ! хотя , чему удивляться… Удивляет еще другое : почему честный журналист Воршанидзе целый месяц почти не предоставил эту инфу о подвигах ! семейства “Хлоп чиков”??? Ведь горячая новость же была ??? Или он ничего не видел и не знал ???

  6. Он ее тщательно и всесторонне изучал, чтобы быть максимально объективным 🙂

Comments are closed.