«СУСІДСЬКІ ВІЙНИ» В ОВІДІОПОЛІ

Кількість переглядів 781

14 вересня 2020 року загострились відносини між сусідами по вул. Маяковського в смт Овідіополь. Право засаджувати шматочок селищної землі, де під землею проходить водопровідна труба привела до конфлікту між Миколою Прокопенко та Наталією Лук’яненко.

Конфлікт триває вже деякий час і спочатку розпочався коли Микола Прокопенко відключив від водопостачання Наталю Лук’яненко з причини, що водопровідна труба проходить по його городу.

Але навіть після проведення водопровідної труби в обхід земельної ділянки Миколи Прокопенко, конфлікт продовжився. На місце викликана поліція та написана заява для розгляду дільничному.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

3 thoughts on “«СУСІДСЬКІ ВІЙНИ» В ОВІДІОПОЛІ

  1. Это называется”ползучий захват”. Сначала трубу под чужим забором. Потом с верху-деревья, и и вот УЖЕ МЫ СМОТРИМ ЗА ТЕРРИТОРИЕЙ,значит она наша. Так у соседей часто крадут землю в овидиополе
    Черноротым тётками-актрисам (особенно той,что помоложе) надо было у Пэтюни Гидирима проконсультироваться он бы рассказал как все сделать по уму,ну в смысле-кому на лапу дать, чтоб документы липовые сварганить.

  2. О,так это ж ёб*рь Вишневской из Майбаха. Шо Варшанидзе хочет затравить Чегодарь?

  3. Ооооо ИНТЕЛЛИГЕНЦИЯ….КАКОЙ ОТБОРНЫЙ МАТ…УЖАС….

Comments are closed.