ІСТОРІЯ КОНФЛІКТУ ДЕПУТАТА БАКАЛОВА З МІСЦЕВОЮ ВЛАДОЮ ТА ДІЛЬНИЧИМ

Кількість переглядів 925

Пройшов рік з того моменту, як депутат Овідіопольської селищної ради Юрій Бакалов влаштував сварку в селищній раді.

Цей конфлікт закінчився Постановою Овідіопольського районного суду, яким депутата притягнуто до адміністративної відповідальності та на нього накладено штраф у сумі 117 грн і судові витрати у сумі 384,20 грн. З рішенням суду можна ознайомитись за цим посиланням:
Постанова по справі №509/5917/19.

Деталі конфлікту: депутат Юрій Бакалов, перебуваючи у приміщенні селищної ради влаштував сварку з Овідіопольським селищним головою Савельєвою Л.І., в ході якої висловлювався на її адресу грубою нецензурною лайкою (більш детально дивиться у показах свідків на судовому засіданні у відео сюжеті).

Такі дії кваліфікуються законом, як порушення громадського порядку та спокою громадян, за що передбачена адміністративна відповідальність за ст. 173 КУпАП. Саме за цією статтею дільничним Єфановим Є.О. був складений протокол серії АПР18 №235626 від 26.09.2019 року.

Після складання цього протоколу, а також розгляду матеріалів по так званому «ринку», дільничним Євгеном Єфановим, Юрій Бакалов висловлювався зі звинуваченнями на його адресу про бездіяльність та навіть про нібито «кришування» їм наркобізнесу у нашому селищі.
Наш матеріал з цього приводу можна прочитати тут:
ПОЛІЦІЯ ПОКРИВАЄ НАРКОТОРГІВЛЮ? СЕНСАЦІЙНЕ ВИКРИТТЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО ДЕПУТАТА

Мораль цієї байки така: не використовуйте у своєму репертуарі нецензурної лайки, це може призвести до покарання. А ті, хто отримує такі образи, можуть бути захищенні законом, головне фіксувати ці випадки.

До речі, апеляційну скаргу депутат Бакалов Ю.Д. на це рішення не подав, штраф та судовий збір сплатив. Проте, публічних вибачень так і не приніс.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “ІСТОРІЯ КОНФЛІКТУ ДЕПУТАТА БАКАЛОВА З МІСЦЕВОЮ ВЛАДОЮ ТА ДІЛЬНИЧИМ

  1. была статья что Бакалов сделал липовую справку жене,для ребенка в садик. ну и что там заплатил штраф за этот криминал? Вот думаю тоже справку купить,интересно будет мне что то за это?

  2. Вот проживаешь ты жизнь ,депутат Бокалов, как червь как дэбил…..Знаю тебя с 1996 года, общался с твоими учителями и соседями….и сложились мнение что,потерял ты совесть или не имел её никогда….зачем сразиться свою доченька, седина отца сразиться. ..боюсь что не поймёшь ты моих слов (((

  3. Вот проживаешь ты жизнь ,депутат Бокалов, как червь как дэбил…..Знаю тебя с 1996 года, общался с твоими учителями и соседями….и сложились мнение что,потерял ты совесть или не имел её никогда….зачем срамить свою доченьку, седина отца срамить ..боюсь что не поймёшь ты моих слов (((

  4. Вот проживаешь ты жизнь ,депутат Бокалов, как червь как дэбил…..Знаю тебя с 1996 года, общался с твоими учителями и соседями….и сложились мнение что,потерял ты совесть или не имел её никогда….зачем срамить свою доченьку, седину отца срамить ..боюсь что не поймёшь ты моих слов (((

  5. Роман почему во многих делах в том числе и этом адвокатом выступает именно юрист КП “Великодолинское” Лукян. И как это понимать он адвокат или юрист который пользуется бесплатно коммунальными услугами и помещением которое принадлежит громаде по ул Светлая в посёлке Великодолинское?

  6. Да савельева в суд подала на бакалова стидно за детскую площатку мерша стидота!!!!

Comments are closed.