ПЕРЕДВИБОРЧИЙ ПІДПАЛ: МОЖЛИВОМУ КАНДИДАТУ В ДЕПУТАТИ ПІДПАЛИЛИ АВТОМОБІЛЬ. ДОПОВНЕНО

Кількість переглядів 1035

Вночі 17 вересня 2020 року у смт Таїрове підпалили автомобіль Mitsubishi Galant.

На відео з камер спостереження видно як людина поливає рідиною транспортний засіб та після цього підпалює транспортний засіб. Далі підпалу невідома особа стрімко тікає в сторону лиману до паромної переправи.

По нашій інформації автомобіль належить місцевій відомої громадській діячці, яка планує балотуватись на майбутніх виборах на місце депутата Таїровського Селищного Ради – Анастасії Бєляєвої (Бойко).

ДОПОВНЕНО
Анастасія прокоментувала цей випадок нашому журналісту Максиму Слащову:

Сьогодні вночі о 04.15 невідомий підпалив автомобіль, який належить моїй родині, я не знаю з чим це пов’язано, єдине що спадає на думку, це мій нещодавній анонс в місцевих групах щодо наміру балотування на місцевих виборів до Таїровської селищної ради. Хто може бути замовником даного злочину, не знаю, адже списки партії ще не зареєстровані, я поки не є кандидатом в депутати та не вела будь-якої агітаційної кампанії. Протягом останніх двох років я займаю активну громадську позицію, часто буваю на сесіях, критично висловлююсь в соціальних мережах щодо тих чи інших дій влади, подавала багато звернень як до селищної ради так і до депутата мого округу, можливо саме моя активність та небайдужість до життя громади стало причиною підпалу мого автомобіля. Сподіваюся на швидке та неупереджене розслідування даного злочину з боку національної поліції. Звертаюсь до всіх мешканців пгт Таїрове, хто чув, бачив щось підозріле, або має записи з камер спостереження допомогти в розслідуванні.
Також хочу подякувати Слащеву Максиму за те що, не дивлячись на розбіжності в поглядах, один з перших зголосився допомогти та надати розголосу цій жахливій історії. Бережіть себе.
Анастасія Бєляєва (Бойко)

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
1

1 thought on “ПЕРЕДВИБОРЧИЙ ПІДПАЛ: МОЖЛИВОМУ КАНДИДАТУ В ДЕПУТАТИ ПІДПАЛИЛИ АВТОМОБІЛЬ. ДОПОВНЕНО

  1. Заявление о поджоге автомобиля сделал в полицию Андрей Табак, 1979 г.р. Кто он ей?

Comments are closed.