ДО УВАГИ ПОБУТОВИХ СПОЖИВАЧІВ ГАЗУ: ЦІНА ЗА ГАЗ ЗНОВУ ЗМІНИЛАСЬ

Кількість переглядів 769

Ми вже повідомляли про зміну ціни на постачання природного газу побутовим споживачам та релігійним організаціям з 01 жовтня 2020 року у розмірі 6’543,85 грн. Але «Одесагаз-постачання» знову повідомляє про зміну ціна на газ з 01 жовтня.

За новим повідомленням, ціна на постачання природного газу побутовим споживачам та релігійним організаціям з 01 жовтня 2020 року буде:

6 850,00  грн. грн. за 1’000 м. куб.

Зміни у ціні відбуваються відповідно до Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2018 року №867, із змінами і доповненнями, внесеними Постановами КМУ від 24.01.2020 року №17 та Постанови НКРЕКП від 24.12.2019 року №3013.

Ціна природного газу зазначається без урахування тарифу на послуги розподілу природного газу для АТ «ОДЕСАГАЗ», який буде оплачуватись окремою квитанцією.

По інформації: Адміністрації ТОВ «ОДЕСАГАЗ – ПОСТАЧАННЯ»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
2
Angry
Angry
6
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “ДО УВАГИ ПОБУТОВИХ СПОЖИВАЧІВ ГАЗУ: ЦІНА ЗА ГАЗ ЗНОВУ ЗМІНИЛАСЬ

  1. цену не могут сложить да еще + транспортировка……

  2. Тупое стадо заслуживает более высоких цен на жизнь.

  3. Раньше была кричалка : Спасибо , жителям Донбасса за Президента п*******!!! А теперь , как должен поблагодарить народ своего ПреЗЕдента за которого рвал жопу ??? Спасибо всем любителям ЗЕкоманды !!! ВозьмиТЕ свои наклейки и выйдиТЕ в народ !!! Вас много ??? Или это были не ВЫ???

    1. А ничего что до Зе был газ по 8,55 чего тогда молчали?

  4. А яка ціна у других постачальників газу в Україні на жовтень. Наприклад у Полтаві. Може перейти в другу компанію і тоді будуть думати постачальники про своїх споживачів.

  5. Так проблема в том , шо газ закупили по 1500 грн грн за куб/метр !!! 5000 грн навар для Зекоманди !!! Чемпіони !!! Голосуйте за ЗЕ , ОПЗЕЖе і За майбутне !!! Хозяєва одні і ті ж – Беня і К* !!! Народ , вас трахнули з транспортіровкой – Ви розслабились і получили задоволення !!! А тапер проглотиТЕ і це !

Comments are closed.