ДВАНАДЦЯТЬ УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ ОТРИМАЛИ НОВЕНЬКІ КВАРТИРИ У ЖМ ARTVILLE

Кількість переглядів 1600

14 жовтня 2020 року сім’ї офіцерів ВМС України відзначили одразу два свята: День захисника України та новосілля. Держава забезпечила житлом понад 30 сімей офіцерів ВМС України. Дванадцятьом з них квартири були придбані у житловому містечку ARTVILLE.

На честь цього у містечку відбулася урочиста церемонія вручення ключів з військовим оркестром, гімном і повітряними кулями. Група компаній ZEZMAN привітала військових з новосіллям та подарувала кожному сертифікати на 5’000 грн на покупку техніки та меблів.

А після яскравого поздоровлення військовослужбовці разом зі своїми сім’ями зайшли у новенькі квартири. Всі квартири вони отримали з ремонтом, які повністю готові до заселення.

Кожен із зазначених подарунками в цей день військовослужбовців – це герой, який у випробуваннях залишився вірним присязі та продовжує служити українському народові. Частина офіцерів покинули у 2014 році територію окупованого Криму, решта – учасники АТО.

Житлове містечко ARTVILLE – не просто новобуд, це окремий житловий район з різними активностями та комфортними умовами життя у районі промтоварного ринку «7 км».

Територія житлового містечка поділена на 4 квартали, де кожен будинок має вихід у закритий двір із зеленими насадженнями, лавочками та альтанками. Всього у містечку планується 22 будинки.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ДВАНАДЦЯТЬ УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ ОТРИМАЛИ НОВЕНЬКІ КВАРТИРИ У ЖМ ARTVILLE

  1. Опубликуйте фамилии и имена этих офицеров, а также их воинские звания!
    И, да, конечно подарок каждой семье офицера в размере 174 долларов США на покупку техники и мебели – это именно то о чем можно раструбить на всю Украину!

  2. блин, обрезали на фото 8 этаж. а мы там с дочкой смотрим из окна и фотографируем

    1. не аноним, а я Людмила Паламарчук

  3. не аноним, а я смотрю из окна )

Comments are closed.