ОНОВЛЕНИЙ ДИТЯЧИЙ САДОЧОК «РОМАШКА» ГОТОВИЙ ПРИЙМАТИ ВІДВІДУВАЧІВ В ОВІДІОПОЛІ

Кількість переглядів 2757

23 жовтня 2020 року в смт Овідіополь відбулось урочисте відкриття дошкільного навчального закладу «Ромашка», який вводиться в експлуатацію після повної реконструкції, яка тривала останні роки. Перед нами представ сучасний соціальний об’єкт доволі високого рівня.

На відкритті була присутня Овідіопольський селищний голова Лідія Савельєва, голова Одеської облдержадміністрації Максим Куций, т.в.о. голови Овідіопольської РДА Ігор Ільченко, голова Овідіопольської райради Володимир Літвінчук, Народний депутат України Сергій Колебошин, інші посадовці селища, району та області, керівництво будівельної організації, робітники дитячого закладу, жителі та гості селища.

Голова селища Савельєва Л.І. разом з представниками будівельної організації представили всім об’єкт, який вже готовий до експлуатації та має надзвичайний творчий дизайн. Особливу увагу приділили тому, що дошкільний заклад відповідає останнім вимогам норм безпеки.

Останній раз об’єкт подібного рівня вводився в експлуатацію с смт Овідіополь понад 10 років тому. Відкриття його у 2020 році стало можливим завдяки програмі Президента України «Велике будівництво», що дало можливість консолідувати кошти з бюджетів всіх рівнів: селищного, районного, обласного та державного.

Фото: Оксана Піднебесна

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ОНОВЛЕНИЙ ДИТЯЧИЙ САДОЧОК «РОМАШКА» ГОТОВИЙ ПРИЙМАТИ ВІДВІДУВАЧІВ В ОВІДІОПОЛІ

  1. 5 лет строили! А вот Чегодарь бы справилась быстрее! Продала бы на 300 миллионов, а построила бы на 200!

    1. Ага мозги бы тебе купила,чтоб херню не морозил!!!
      Голосуй за свою савелеву.только молча голосуй,шоб не пукнуть.таким же как ты,а таких немного,насрать и розами засыпать.вам же хазяйка надо,а не голова.терпилы одним словом!

  2. Для чого/кого цей пристаркуватий хор а ля “вєрьовка стайл”? Все в кращих традиціях совка… Нічого з цією владою не змінилося і не зміниться. Шкода, що й цього разу Овідіополь отримає недолугого селищного голову… Хто б не переміг.
    Що Лілька зі своїм окозамилюванням, що баба Наташа з черговим деребаном, що придуркуватий Юрко… Інші в гарантованому прольоті

  3. Лючше радовались что у нас такие красивые детские сады. Что наши детки ходят в детские сады высшего уровня Спасибо большое всем кто участвовал в строительстве

Comments are closed.