КАРОЛІНО-БУГАЗЬКІ «СТРАСТІ» У СУДАХ: ПОВТОРНИХ ВИБОРІВ ГОЛОВИ ТА ДЕПУТАТІВ НЕ БУДЕ

Кількість переглядів 1519

Судові колегії П’ятого апеляційного адміністративного суду продовжують відміняти рішення першої інстанції, якими «відкривався шлях» для перевиборів до Кароліно-Бугазької ОТГ. Все йде до того, що перевиборів в Кароліно-Бугазі Білгород-Дністровського району Одеської області не буде. Ось і позов кандидата Салаєвої А.Є. залишений без задоволення.

По суті: 04 листопада 2020 року судові колегії П’ятого апеляційного адміністративного повністю відмовила у задоволені позовних вимог Салаєвої Альони Євгенівни, яка намагалась визнати недійними та скасувати протоколи підрахунку голосів, провести повторний підрахунок, визнати протиправними дії Кароліно-Бугазької СТВК, скасувати постанову про скликання першої сесії, визнати недійсними всі постанови про визнання депутатів обраними на всіх виборчих округах та скасувати Постанову про обрання Апанасенко А.В. обраним сільським головою.

Рішенням Одеського окружного адміністративного суду позовні вимоги кандидата Салаєвої А.Є. частково були задоволені, проте апеляційної інстанції все скасувала. Альона Євгенівна намагалась оголосити відвід колегії судів, розуміючи, що справа йде до відмови в її позовних вимогах, але всі її клопотання були відхилені.

З повним текстом Постанови П’ятого апеляційного адміністративного суду по справі №420/11558/20 від 04.11.2020 року можна ознайомитись тут:

Суди «завалені» позовами про визнання недійсними виборів до Кароліно-Бугазької об’єднаної територіальної громади. По можливості, будемо інформувати вас про результати розгляду таких позовів.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “КАРОЛІНО-БУГАЗЬКІ «СТРАСТІ» У СУДАХ: ПОВТОРНИХ ВИБОРІВ ГОЛОВИ ТА ДЕПУТАТІВ НЕ БУДЕ

  1. Какая досада, какая досада… Каролино – Салаева 5:0
    Ну смогла я, не смогла…
    Следующий шаг: АРЕСТ БОКИЯ!!!

Comments are closed.