ДО УВАГИ ПОБУТОВИХ СПОЖИВАЧІВ ГАЗУ: З ЛИСТОПАДА НОВА ЦІНА НА ГАЗ

Кількість переглядів 3671

З 01 листопада 2020 року постачання природного газу побутовим споживачам та релігійним організаціям буде здійснюватися за ціною:

8’700,00 грн. за 1’000 м. куб.

Зміни у ціні відбуваються відповідно до Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2018 року №867, із змінами і доповненнями, внесеними Постановами КМУ від 24.01.2020 року №17 та Постанови НКРЕКП від 24.12.2019 року №3013.

Ціна природного газу зазначається без урахування тарифу на послуги розподілу природного газу для АТ «ОДЕСАГАЗ», який буде оплачуватись окремою квитанцією.

По інформації: Адміністрації ТОВ «ОДЕСАГАЗ – ПОСТАЧАННЯ»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
16
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “ДО УВАГИ ПОБУТОВИХ СПОЖИВАЧІВ ГАЗУ: З ЛИСТОПАДА НОВА ЦІНА НА ГАЗ

  1. Спасибо слугам партии ЗЕ ! Зе- слуга народа или урода !!! По 1400 грн закачали ! По 8700 грн/куб – продают !!!Спасибо тем Пидорам , которие их вибирали !!!

  2. Толи еще будет !!! Так нам всем и надо, довыбирались!!! Наши Слуги сидят у себя и смеются над нами, ПРОСТОФИЛИ ВЫ ДУРАЧИНЫ !!!

  3. При порошенко зимой такая же цена была

  4. А поезд чух – чух – чух огни мерцали, огни мерцали когда поезд уходил !!!

  5. Ура ! Дочекались !Покращення настало ! Час садити настав ! Садитимуть українців на “газову голку ” за 8700 грн/куб. Разом з Ковідом нас чекає “холодомор” ! А Коболєву тепло-тепло ! Мільйони укр гривень щомісяця гріють його кишеню ! А Зе владі це теж подобається . Вони ж не Порошенко, вони ж за народ ! А Коболєв – це слава і честь народу !!! Слава Слугам народу – могільщику українського народу !

  6. Вот и сказочке от ЗЕ конец ! А кто слушал и голосовал за Зе – Молодец ! ЗапасайТЕсь терпеньем зиму пережить . Можно и без газа ! Газ – это пережиток прошлого ! Главное – и дальше голосуйТЕ за Слуг ! Они сделают Вас еще не раз !

  7. Твари! Ещё и за транспортировку плати! Когда уже понажыраетесь та посдыхаете слуги народа!

Comments are closed.