МИ ПЕРЕВІРИЛИ, ЩО ЗЛИВАЄ ТА ЩО ПРОДАЄ СВІТЛАНА МУЗИЧЕНКО

Кількість переглядів 3751

21 листопада 2020 року ми побували у селі Миколаївка Овідіопольської територіальної громади Одеського району Одеської області з метою поспілкуватись зі Світланою Музиченко стосовно звинувачень у зливі каналізаційних вод на вулицю з боку Тетяни Мазур.

Прибувши на місце, спочатку Світлана Миколаївна повела себе доволі агресивно та навіть намагались ображати нас, але заспокоївшись, погодилась нам продемонструвати те місце де вона зливає воду зі свого подвір’я. Як поясняє сама Світлана, вода яку вона відкачує, це звичайні підґрунтові води, які збираються у багатьох жителів села в підвалах їхніх будинків. Ми підходили до місця зливу, бачили воду у канаві, але нікого каналізаційного запаху ми не почули.

Також, Світлана Музиченко нам повідомила, що Тетяна Мазур неодноразово скаржилась на неї з цього приводу до сільської ради, але жодного разу інформація про каналізаційні води не підтверджувалась.

Стосовно звинувачень у бік Світлани Миколаївни з приводу виробництва та продажу самогону, вона нам повідомила, що дійсно займається цим, але у селі Миколаївка є 17 пунктів продажу самогону, всі про них знають, але ніхто нічого не робить – це вже якась традиція та можливість додаткового підробітку місцевого населення.

Нагадаю, що у Верховній Раді України 25.09.2020 року зареєстрований законопроект №4153, яким пропонується виготовлення ФОПами самогону залежно від обсягів виготовлення ними молочної сировини. Нардепи пропонують обраховувати податок за ставкою 0 гривень за літр 100%-го спирту із самогону за умови виготовлення ФОПами, зайнятими самогоноварінням, не менше 1 т молочної сировини на місяць. Але поки це законопроект та не відомо чи стане він взагалі законом.

Також хочу нагадати, що Тетяна Мазур 13 липня 2018 року вже робила спробу поскаржилась у Facebook на діяльність ТОВ «ІСТАРОМА», яке, за версією Тетяни, приносе якісь неподобства жителям села Калаглія. Як виявилось пізніш, інформація від Тетяни Мазур не зовсім відповідала дійсності: підприємство дійсно скидала жмих від шалфею та коріандру на земельній ділянці, яку вони орендують. Тоді ми теж впевнились, що ніякого задушливого запаху від виробництва ТОВ «ІСТАРОМА» немає.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

19 thoughts on “МИ ПЕРЕВІРИЛИ, ЩО ЗЛИВАЄ ТА ЩО ПРОДАЄ СВІТЛАНА МУЗИЧЕНКО

    1. Тебе повезло что ты живёшь не рядом!!!!!

  1. Какая тварь, выкрутилась, как и говорили” подземные воды”.
    Откуда ты их качаешь?
    Ну если качаешь тогда в желобок качай, а не под двор.
    Да, Светик ты ТВАРЮКА!!!!!

  2. Какие подземные воды?
    Где дощи, засуха уже целый год?
    Подвалы сухие даже.

  3. Света, согласись, что ты не права.
    Ама себе врешь, как ты ещё не перекрестилась?
    Сходи в церковь.

  4. Клоунша!!!!
    Чегож ты не повела Романа через город?
    У тебя там стечная яма и ты боишься.

  5. На видио видно, что синяя вода течет, это что подземная?
    Роман, ты что не видишь?
    Наверно заплатила?

  6. Пулиха (молд.матюк😂), хабалка чорнорота, брехлива засранка, “соцпрацівниця” алкашів одиноких старих споює за їхні пенсії, а ти Ромка, ще той журнашлюх…..! Якіх 17 точок самограїв?, і грунтові води теж ЗВІДКИ?! І що то за “закон” про самогоноваріння, якесь дурнувате в зРаді ляпнуло, а ти вже розносиш маячню! Ромка, де самоповага, честь, тобі самому від себе не гидко???

  7. Ничего скоро мы разберёмся с этой светскоц львицей. Думаю новый депутат не будет стоять в стороне, и все таки мы вместе прикроем эту лавочку и её рот!

  8. Сколько зла и ненависти у людей-это беда 21 – го века. Люди готовы убить друг друга из- за пустяка. Оставьте в покое эту женщину, надоело читать этот бред. Будьте добрее и вам станет легче жить.

    1. Не читай если тебе надоело.
      А Пулыха все и всегда врёт.
      Достала всех уже.
      Купаться ей негде.

  9. Оставьте ету женщину в покое каждый выживает как може! Кто вам не даёт торговать так же как и она ? Я знаю её с очень хорошой стороны она всегда поможет в трудный момент!! А всех просто жаба душит что не могут торговать как и она ! И ету водку она ни кого не заставляет покупать ето их выбор не будут покупать у неё купят в магазине!!!

    1. Та не то слово достали,пусть у себя наведут порядок в голове

  10. Всё наговор!!!!!Света хороший человек.Если ближе с ней познакомиться она очень добрая справедливая и отзывчива!!!!!А та что наговаривает наверное сильная хозяйка за мужем🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  11. Света хороший человек.Добрая.Может нет такой защиты как у Мазур но душа светлая.

    1. Может и душа светлая, но рот вонючий.
      Хорошие слова за Пулыху могут написать по просьбе, или родственники.
      Согласитесь, что она очень не хорошый человек.
      Мягко сказано.

  12. Наверное Мазур нев…….. хозяйка.

  13. Этой суке не надо защита.
    Она сама всех оклевещит.
    Посмотрите на Бродского, она его уже совсем загнала.
    А старого то вообще в могилу загнала, все время его била.
    Баба Елька с дому сбежала.
    Хозяйка неа* бенная.

  14. Алена, ты что тявкаешь?
    У тебя такой же черный рот, как у Пулыхи.

Comments are closed.