СУД У ЧЕРГОВИЙ РАЗ РОЗГЛЯДАЄ ПОЗОВ ПРО СКАСУВАННЯ ВИБОРІВ У КАРОЛІНО-БУГАЗЬКУ ОТГ

Кількість переглядів 1378

По інформації прес-служби в Одеському окружному адміністративному суду оскаржується постанова Кароліно-Бугазької сільської ТВК щодо визнання виборів депутатів та голови Кароліно-Бугазької сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.

Ухвалою суду відкрито судове провадження та призначено судове засідання на 24 листопада 2020 року о 16 год. 30 хв. у приміщенні Одеського окружного адміністративного суду за адресою: м. Одеса, Фонтанська дорога, 14.

Відповідно до адміністративного позову, скаржник просить:

визнати протиправною та скасувати Постанову Кароліно-Бугазької ТВК Білгород-Дністровського району Одеської області від 18 листопада 2020 року № 272, що прийнята за наслідком розгляду постанови Центральної виборчої комісії від 18.11.2020 р №495.

Зважаючи на те, що рішення по справі може вплинути на права інших суб’єктів виборчого процесу в багатомандатних виборчих округах № 1-5 та 7, суд повідомляє, що особи які бажають взяти участь у розгляді зазначеної справи та заявити про вступ у справу в якості третіх осіб, які не заявляють самосійних вимог на предмет спору можеть зробити це за адресою: м. Одеса, Фонтанська дорога, 14.

Ще матеріали на тему:

Джерело: ООАС

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0