17-РІЧНИЙ ХЛОПЧИК З САРАТИ ПОСТРАЖДАВ ВІД ВИБУХУ ГРАНАТИ

Кількість переглядів 3328

24 листопада 2020 року у мешканця смт Сарата Білгород-Дністровського району Одеської області Максима Медяника в руках вибухнула граната РГД-5, у результаті чого він отримав важки поранення та потрапив до Саратської лікарні де йому була проведена термінова операція.

Зараз Максим Медяник знаходиться в реанімації. Лікарі оцінюють його стан, як важкий.

В ході поліцейської було перевірки встановлено, що у неповнолітнього в руках вибухнула граната РГД-5, яку він знайшов в автомобілі на місцевій фермі. Вибухонебезпечний предмет сховав у транспортному засобі фермера місцевий пастух. Зі слів чоловіка, гранату він знайшов кілька днів тому у полі.

Відомості за даним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вилучені уламки гранати правоохоронці направили на експертизу. Триває слідство.

Максим Медяник з багатодітної родини, окрім нього в родині ще четверо дітей. Всі, хто хоче допомогти родини, надаємо реквізити банківської карти (ПриватБанк) батька Максима:

  • 4149 4991 1119 5598 (Медяник Дмитро В’ячеславович);
  • Телефон батька для зв’язку: 068- 104-6957.

За матеріалами: БессарабіЯ.UA та ГУНП України в Одеській області

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
7
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0