«ЗИМОВІ КАНІКУЛИ ЗАРАДИ БЕЗПЕКИ»: ПОСИЛЕНІ КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ БУДУТЬ ЗАПРОВАДЖЕНІ З 8 ДО 24 СІЧНЯ

Кількість переглядів 1963

Уряд України ухвалив рішення про посилення карантинних обмежень з 08 до 24 січня включно 2021 року. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що таке рішення ухвалено за результатами трьох тижнів обговорень з представниками бізнесу, з місцевою владою та епідеміологами.

Як уточнює Прем’єр-міністр, таке робиться для того, щоб не допустити розгортання нової потужної хвилі захворюваності, яка може наступити зокрема та після новорічних свят. Посилені карантинні обмеження будуть запроваджуватися для того, щоб розірвати ланцюг захворюваності, який може сформуватися протягом свят.

Що передбачатимуть «зимові канікули заради безпеки»?

  • заборона роботи кафе, ресторанів, барів (крім доставки та замовлень на винос);
  • кінотеатрів, театрів;
  • фітнес-клубів, спортивних залів, басейнів;
  • торговельно-розважальних центрів (дозволятиметься торгівля продуктами харчування, ліками, ветпрепаратами, товарами особистої гігієни та побутовою хімією);
  • заборона торгівлі непродовольчими товарами;
  • будь-яких розважальних, спортивних чи культурних масових заходів;
  • будуть відправлені на канікули всі заклади освіти, крім дитячих садочків.

Водночас із обмеженнями помаранчевої зони продовжить працювати громадський транспорт, аби люди могли їздити на роботу на ті підприємства, що працюватимуть в період посиленого карантину. Також працюватимуть продуктові магазини, аптеки, банки, поштові оператори, готелі.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

5 thoughts on “«ЗИМОВІ КАНІКУЛИ ЗАРАДИ БЕЗПЕКИ»: ПОСИЛЕНІ КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ БУДУТЬ ЗАПРОВАДЖЕНІ З 8 ДО 24 СІЧНЯ

  1. Опять п*дор* за старое?! Вам предыдущий опыт не показал что все эти меры Филькина грамота! Сначала компенсации за похеренный бизнес и только потом закрытие самого бизнеса! И никак по другому!

  2. Прикольно *зимние каникулы*- вы сволочи по курортам действительно на каникулы отдыхать ,а мы все дома по норам с у к а для нашей же *безопасности* -вот же твари! ,и коммуналку ещё повыше задерите!

  3. А целый месяц до карантина на “разогрев” ситуации отвели?

  4. І доки це будемо терпіти?????? підвищення ціни на електроенергію, на газ. Приносять всім туалетний папір з одесагазу і пугають людей, що відключать їм зимою газ.

    1. Виходь поГавкай по вулиці. Вдома тебе не чути

Comments are closed.