ДЕ БЕРУТЬ ГРОШІ БЕЗРОБІТНІ «ТІТУШКИ»?

Кількість переглядів 2084

Біляївський міський суд Одеської області почав розгляд обвинувального акту відносно давнього «тітушки» Сергія Культенко. Відсутність невідворотності покарання породжує нові злочини. Це той самий Культенко, який напав на мене, журналіста Романа Варшанідзе, 25 серпня 2017 року в Овідіополі біля мого будинку, разом з іншим «тітушкою» Артемом Треніном. Цього разу Сергія звинувачують у тому, що він кинув гранату у подвір’я жителя с. Градениці Біляївського району.

Події у Граденицях відбулись ще 05 листопада 2019 року (кримінальне провадження № 12019160250000667), а самого Культенко затримали лише у вересні 2020 року, вже після отриманих результатів біологічної експертизи з залишків гранати. Виявилось, що зразки біологічного матеріалу збіглися зі зразками, які Сергій Культенко здавав у рамках кримінального провадження по нападу на мене ще 25.08.2017 року.

Місце вибуху гранати у Граденицях

В Овідіополі суд над ними триває вже три роки й поки не зовсім зрозуміло: коли вже буде Вирок? Наступне засідання заплановане на 20 січня 2021 року. В рамках цього судового розгляду Сергій був затриманий, але апеляційний суд випустив його, вважаючи, що злочин, який скоїв Культенко у вигляді нападу на журналіста з залізною дубинкою не підпадає під ознаки важкого злочину.

Тому Сергій спокійненько продовжив свою «важку справу» у якості «тітушки», поки правоохоронці не отримали чергові докази про скоєння ним злочину.

Але, дивує не те, що Серій продовжує виконувати роль «тітушки», дивує інше: звідки він та таки, як він «безробітні тітушки» знаходять гроші на заставу? Адже після його затримання, суд (справа № 496/4314/19) відправив його на два місяця у СІЗО та визначив суму застави: 109’850 грн. І о чудо, Сергій вніс заставу та знову перебуває на волі.

Повторюсь: відсутність невідворотності покарання породжує нові злочини. Тривалі судовий розгляд у справі по нападу на мене, як на журналіста, адже пішов вже четвертий рік, як справа перебуває у суді, створює відчуття безкарності. До нападу на мене було ще одне кримінальне провадження, де Сергій Культенко міг стати обвинуваченим у нанесенні важких тілесних пошкоджень… але потерпілий забрав заяву та відмовився від обвинувачення. З якої причини? Залякали? Домовились про відшкодування моральних та матеріальних збитків? Це вже не важливо.

Важливо те, що Сергій зміг й далі продовжити свої «брудні справи». Далі був напад на журналіста, а потім й граната в Граденицях. Та це тільки те, що нам відомо, а скільки ще не розкритих злочинів?

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
4
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ДЕ БЕРУТЬ ГРОШІ БЕЗРОБІТНІ «ТІТУШКИ»?

  1. Нє, ну це вже якийсь цирк…
    За що, я перепрошую, ЗА ЩО з людини здерли 109 850 грн. ??? Його провину було доведено ? Якась там мутна експертиза, хтось щось собі вигадав і ось тобі, буль ласка – плати.
    Це взагалі законно? Ви собі там на місцях хоч уявляєте що таке майже 110 тис . грн для безробітнього?
    Я просто не в курсі, там взагалі хтось постраждав чи ні?
    Людина, мабуть, просто собі гуляла (всі ми знаємо про любов Сергія проводити вільний час біля різних водойм). Я впевнена що він просто мріяв подивитись на Кучурганське водосховище і приїхав туди за своєю мрією.
    Просто дайте відповідь, за ці роки чи по одній справі проти Сергія хоч щось підтвердилось? Отож бо й воно!
    Це все фейки, вигадки, ЗА-КА-ЗУ-ХА.
    Враховуючи це, 17.50 грн. було б достатньо, я так щітаю.
    Просто сором, ганьба! Краще б Стерненка закрили…
    ЯМИ Культенко!!!

  2. Открою тебе Роман тайну.
    В Украине есть несколько видов людей.
    Большинство состоит из тупорылых овец. Это простые граждане.
    Есть чабаны. Их немного. Ты сам понимаешь кто эти чабаны.
    Есть волки. Волки есть с черной шерстью, а есть с белой. Волки с белой шерстью все были убиты в котлах на востоке.
    У чабанов есть служебные собаки выполняющие служебные функции для управления тупорылыми овцами.
    Ещё есть тупорылые овцы хотящие стать всем кроме тупорылых овец. К таким овцам прибегают собаки для возвращения тупорылой овцы обратно в стадо.
    Теперь Роман тебе нужно понять к какому виду людей ты относишься.
    Когда ты это осознаешь к тебе придет понимание почему так происходит и тебе не нужно будет ломать себе мозги.

  3. Сам хоть понял,что написал?
    Умный?

Comments are closed.