ЧИ ПРИЗВЕДЕ ЗАЙВА БАЛАКУЧІСТЬ ЮРИСТА БАРДУКА ДО СКАНДАЛУ В ОДЕСЬКІЙ ПРОКУРАТУРІ?

Кількість переглядів 1899

Як пише редакція «Любимый город», напередодні новорічних свят адвокат Младен Бардук, перебуваючи «напідпитку», похвалився серед свого оточення, що прокурори Одеської області дали йому обіцянку за 80 тис. доларів США припинити всі кримінальні провадження щодо рейдерського захоплення сільгосппідприємства на півдні Одеського регіону.

Редакція «Любимый город» повідомляє, що саму суму хабаря вже передано прокурорам й тепер у надрах прокуратури Одеської області назріває скандал.

Про конфлікт щодо рейдерського захоплення редакція «Альтернатива.орг» вже писала у своєму репортажі ЯКИМ ЧИНОМ АДВОКАТ МЛАДЛЕН БАРДУК ЗАВОЛОДІВ КОНТРОЛЬНИМ ПАКЕТОМ КОЛИШНЬОГО КООПЕРТАИВУ В СЕЛІ НОВОСЕЛІВКА?

Ми писали, що колишній сільськогосподарський виробничий кооператив «Єнікіой» до складу якого входило понад 130 місцевих жителів перетворився у ТОВ «Єнікіой», але вже з 25 власниками, серед яких є, звичайно, місцеві, але чомусь кожен з долею 0,87%, а ось юрист Бардук Младен Валерійович з долею 69,37%, що еквівалентно майже 30 млн статутного капіталу.

З цього приводу відкриті кримінальні провадження. Підозрюваними у справі проходять бухгалтер підприємства Шідер Л.В., Рогова В.Д., Добрева К.З. й Стоєв М.П. По інформації редакції «Любимый город», саме Младлен Бардук залучив їх до своїй шахрайській схемі.

Коли про це стало відомо про несподіваного власника, з усіма невдоволеними у селі обійшлися вкрай круто із застосуванням сили. Зі слів постраждалих, приїзд «силової підтримки» організував Младлен Бардук й він же давав вказівки кого бити та залякувати.

Розгляд кримінального провадження затягується слідчими поліції та прокурорами. Справу перекидають з одного відділу до іншого. Балакучість Младлена Бардука проливає світло на таке небажання проводити реальне розслідування правоохоронцями. Все йде того, що кримінальне провадження можуть закрити.

По інформації: редакції «Любимый город»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ЧИ ПРИЗВЕДЕ ЗАЙВА БАЛАКУЧІСТЬ ЮРИСТА БАРДУКА ДО СКАНДАЛУ В ОДЕСЬКІЙ ПРОКУРАТУРІ?

Comments are closed.