ОВІДІОПОЛЕМ КУРСУВАЛИ КРАДІЇ. ВІДЕО

Кількість переглядів 4350

У п’ятницю, 05 лютого 2021 року, Овідіополем курсували дві особи, які займались крадіжками. Основною метою їх пильної уваги були гаманці жителів та гостей селища.

На жаль, декілька неуважних покупців наших торгових точок встигли постраждати від них. Достеменно відомо про один гаманець у АТБ та один на Центральному ринку.

Камери зовнішнього спостереження зафіксували їх переміщення на нашому ринку та навіть зафіксували, як вони позбавились він гаманця, який до цього витягли тут же. На відео видно, що вони побували й у магазині «ЕВА».

Напевно їх вже давно немає у нашому селищі, але усе одно спробуйте їх запам’ятати та будьте уважні, коли йдете за покупками в місцях скупчення людей.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
6
Surprise
Surprise
2

4 thoughts on “ОВІДІОПОЛЕМ КУРСУВАЛИ КРАДІЇ. ВІДЕО

  1. Так это же Андре Хлоп и его Женщина!!! Просто переоделись, их на море пепсы за это же и принимали.

  2. Одна женщина та что полнее немного знакома, дай Бог памяти понять кого в ней вижу. А вторая чамора -мужик, походка и руки постоянно в карманах. Женщины так не ходят даже если нет перчаток, то в таких погодных условиях риск упасть велик и поэтому руки так сказать, свободно должны помочь, если это случиться. Походка тоже, шлепает ногами как мужик. Сутулое.

  3. Я их знаю, точно знаю…. !!!!
    Это же Бакалов с Бурдейным !!!!!
    их всегда модно найти вместе, они курят (план) вместе
    (План зеленого чая) и заворачиваю в План поселкового совет !!!!!!

Comments are closed.